Daha yarýn da çalýþan emeklilere 5000 TL verecekler...
Onlarýn da alýmlarý gelecekCPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha yarýn da çalýþan emeklilere 5000 TL verecekler...
Onlarýn da alýmlarý gelecekCPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok korkuttun beni bak bak hareketlere bak
senin gibi çizgi film kahramanlarýný çok gördüm bu yüzden senin bu tavýrlarýn ve artisliðin anca koltuk altýmý serinletir eleman.
laflarýmý nereye sokarsam sokarým nadasa býrakmam önce onu öðren ha buralara gelip bir bok biliyormuþ gibi hoca edasýyla þu ne olur bu ne olur deyip tenkitten sonra kývýrmadan yazýcaksýn önce onu öðren yine yukarda bir sürü ithamda bulunmuþsun aracý kurum elemaný vs deðilsem aðýr küfür edelim ortaya varmýsýn yüreðin yetiyormu þimdi yine kývýrýcan ,
sen kot kafalýsan biz ne yapaýlým anlamýyorsun ama kendini zeki sanan ön plana çýkmak için insanlara saldýrýp hep kaos peþinde olan birisisin dün aynýsýný eregktuprs nickliyede yaptýn seni adam yerine koyup cvp vermedi farkýndasýn deðilmi ben adam yerine koyup cvp verdiðim halde hala artislik peþindesinbak yine söylüyorum senin artisliðin anca koltuðumun altýný serinletir
þimdi saðdan devam et kendi dünyada dön bokunla kavga et.
buranýn huzurunu bozma.
Bu sabah %0,40 + açar diye dünden satýþlarý yazmýþtým ama daha fazla artrý borsa.
Hisselerde short olan ve hissesi olmayan bireysel müþterilere vade sonu uyarýsý gitmiþ.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Son olarak...Bu yataylýkta (son 6 -7hafta) en fazla yabancý alýþý olan ama endekse göre çok prim yapmamýþ hisselerde en az 10-14 hafta bekleyenin (seçime kadar)...oldukça karlý çýkacaðýný düþünüyorum...
Býst30 dýþýna pek çýkmamak lazým.Çünkü bu sefer yabancý eþliðinde olmalý.(son 3 yýldan farklý)
AKÜMÜLASYON devam ediyor.
Aman aracý kurum elemanlarý dolaþýyor..
al-sat yapan kurumu zengin eder.
3 ün birini alýr...
AL ve bekle...hedefte sat...istersen dolar-altýns1 al..istersen viobda short aç...
zamaný gelince tekrar býstte poz. al..bu devir böyle devam eder.AMA ASLA TRADE YOK...Formasyonmuþ vs..bunlar borsaya ilk girenlerin ilk okuduðu kitaplarda tüm detaylarý yazar...Karþýmýzda FORMASYON AVCISI-SON TEKNÝK BÜKÜCÜ HERÝF VAR.
Dolar kaçtan döner bakalým..Oraya kadar MB alýþ yaparak rezerv biriktirecek...sonra kendi haline býrakacak..bir müddet.
SAHOL...Tüm analistlerin gözdesi ve primsiz...Bence bunu incelemek lazým.
bu da bay PETKOM(AKÇAY duymasýn...Azeriler para vermez,diyor)
![]()
Yarýn ISGYO tabandan dönmesi lazým.
ÝÞ Holding birleþme iþlemlerinde esas olacak fiyat taban ve alýcýsýz olursa problem olur.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Operasyon yemiþ hisseler genelde tepeden yüzde 70/75 düþüyor. Ona göre sanýrým gübre 120 130 arasý döner yüzde 90/100 tepki yapabiliyor. 240/250 gibi. Ýsgyo da da operasyon varsa ayný mantýk düþünülebilir.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türbünde maç izlerken futbolcu yanlýþ birþey yaptýðýnda karþý takým taraftarý SALAK SALAK diye baðýrýr ya bunu geçti![]()
Yer Ýmleri