Negatif Enerji, Yuce Yaradan'in rahmetini durduran, engelleyen bir enerjidir.
Yuce Yaradan'in, cok degerli kullarina en buyuk rahmeti, surekli olarak gonderdigi tesirlerdir.
O nedenle Euzu-Besmele cekmek, bu tesirlerin surekliligini saglar.
Negatif Enerji, Yuce Yaradan'in rahmetini durduran, engelleyen bir enerjidir.
Yuce Yaradan'in, cok degerli kullarina en buyuk rahmeti, surekli olarak gonderdigi tesirlerdir.
O nedenle Euzu-Besmele cekmek, bu tesirlerin surekliligini saglar.
Sözcü TV de konuþan Ekonomist Nedim Türkmen, Cumhurbaþkaný Erdoðan ýn emekli maaþ zamlarýna eklemede bulunacaðýný söyleyerek oran ve tarih verdi. Cumhurbaþkaný Erdoðan üstünü tamamlayacaktýr diyen Türken, þunlarý aktardý:
Emekliler þu an için yüzde 37,56 zam alacak. Cumhurbaþkaný Erdoðan üstünü tamamlayacaktýr ancak Þubat ayýnda tamamlayacak. Yasa çýkmasý gerekiyor. Þubat ayýnýn ortasýna doðru burada bir düzenleme ile refah payýyla bunun yüzde 50 ye tamamlayacaðýný söyleyebiliriz.
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...m-icin-1824674
Tabii,tabi ona baðlý saftirik halký nasýl uyutacak,nasýl olsa balýk hafýzalý millet anýnda verileni unutur hesabýnda olduðu için seçime yakýn vereyimde beni görsünler misali...%100 verse ne olacak yine kurtarmaz bu piyasada,gerçek enflasyon olmuþ 100'ün üstünde,bize ne kasayý soyup soðana çevirdiði,bu onun suçu,bulup buluþtursun versin,Türk halkýný yönetmek kolay deðil,guya ülkeye abuk,sabuk bedevi vs sokarak halkýmýzý asimile etmeye çalýþýyor,yedirmezler bu topraðýn gerçek sahipleri bunu,zaten geberik olmuþ,çünkü bu topraðýn laneti ona bulaþmýþ,ebedi süründürür,tabiki o sürünürken insanlarýmýzda sürünüyor,taki gerçek liderini bulana kadar,bulduðu an yok olacaklar,bunu bildiklerinden yok olmamaya çalýþýyorlar,su akar yolunu bulur sistemden kaçýþ yoktur bu kesindir.
Burada anlatiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=LN6D...yBuharal%C4%B1
Arda Turan, 19 Aralýk 2022’de Umre’deyken Seçil Erzan’a verdiði paranýn akýbetini soruyor. Erzan 22 Aralýk’ta yolladýðý mesajýnda paranýn hazýr olduðunu, Arda Turan’dan kendisine birisini yönlendirmesini istiyor. Arda Turan’ýn yanýtý, “Allah’ým sana geliyorum. Annene Kâbe ile Medine kokusu aldýrýyorum. Onlarý koklat” oluyor.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri