KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Benim sevdiðim bir abim var..Genç ilk evini alýyor içinde kiracý ...Sözde Adamla görüþüp evi tahliye edecek ..Önce adamý bulmasý lazým a.q...Neyse eltrik su hepsini kapattýrýyor adam yine evi kullanmaya devam..En sonunda adamý yakalýyor adam tabi çýkmýyor ...Sonra iþi kayýnlarýna havale ediyor , Kayýnlarý adamý ilk ziyaretinde adam eþyalarýda býrakýp evden kaçýyor
Böyle sohbet edecek adamýnýz varsa kiracýlý ev satýn alacaksýnýz![]()
Resmî gazete : Yurt içi yerleþik gerçek kiþilerin 31/1/2024, yurt içi yerleþik tüzel kiþilerin ise 30/6/2023 tarihi itibarýyla bankalarda mevcut olan ABD dolarý, Euro ve Ýngiliz sterlini cinsinden döviz tevdiat hesabý ve döviz cinsinden katýlým fonu hesabý bakiyeleri, hesap sahibinin talep etmesi halinde dönüþüm kuru üzerinden Türk lirasýna çevrilir.
Kkm ‘de süre azaltýldý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kendimden örnek vereyim, kira galiba 2 ay ödenmedi ihtar çektim, 3 ayda ödenmedi 2. ihtar gitti.
4. Ay ben gittim, Memedim 2. ihtarýn geldimi kuzum diye sordum, geldi abi deyince ay sonunda eþyalarýný yeddi eminden alýrsýn dedim, tabiki ay sonuna kalmadý.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri