Yönetime ricaya da yazdým biraz önce bu konuyu
Yönetime ricaya da yazdým biraz önce bu konuyu
bizden silen kimse yok, forumda ben varým nöbetçi
benim de iþim var.. ramazan öncesi...
yazýyý gönderen silinmiþ, yazýlar var...
yönetim ile alakasý yoktur..
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Anladým uzun zaman sonra safariden girerken geçen Reha bey deyince uçtuðunu farkettim cumartesi veya pazar günü idi sanýrým edit deyince düzenleme gelmeden ileti siliniyor ya otomatik basýyor telefon yada site basýyor 3 saniye içinde boþ sayfa gelip ileti gidiyor durumda garip geldi Reha bey bugün psikolojik sorunun var deyince problemin kaynaðýný merak ettiðim için sormak istemiþtim kolay gelsin size de selim abi .
Yer Ýmleri