avrupada yaþayanlar varsa yazsýn.. kýymanýn kilosu kaç euro.. ben 7-8 euro hatýrlýyorum..
türkiyede 15 euro oldu neredeyse.. kýyma örnek.. ülke döviz bazýnda da pahalý hale geldi..
avrupada yaþayanlar varsa yazsýn.. kýymanýn kilosu kaç euro.. ben 7-8 euro hatýrlýyorum..
türkiyede 15 euro oldu neredeyse.. kýyma örnek.. ülke döviz bazýnda da pahalý hale geldi..
Þimdi emekli mayýþý nasýl artacak bizi elakadar eden konu budur, yok prim gününe göre yok seyyanen, yok ayanen, ya da 3 ün biri, þu ana kadar meclis kapalý yarýn enflasyon yýllýk yüzde 64,9 çýkacak 25 ini temmuz da verdik al sana yüzde 39,9 denecek gibi memurlar yüzde 10 fazla alýp memur emeklileriylen malý götürecek acayýp para kýracaklar.
Bu konuda kesine yakýn tahmini olan varsa veya bilgisi görelim, duyalým.
Enflasyonun en büyük maðduru emekliler! herkes iyi kötü bir þeyler aldý ama emekliler adeta kavruldu memur emeklisi ile çalýþan memur arasýnda korkunç fark oluþtu baðkurlular desen yüksek prim ödeyip kuþ kadar maaþ aldý eyt olayýna baksan hak kazanan 7500 e sevinir oldu hak kazanamayan bunu bile bulamadý çok büyük adaletsizlik oluþtu kuþ kadar maaþ baðlanmasý için daha yýllar boyu þu an 6400 tl olan primi ödeyecekler
Nufüsa ve çalýþan düþen emekli sayýsýna göre emekli her geçen daha da yoksullaþacak.
Matematiksel olarak böyle. PASTA dan emeklinin aldýðý pay her yýl azalýyor.
Fizik olarak da öyle.
Yoktan bir þey var edilemiyor.
Bütçe belli.
TR nin gelirleri de belli.
Satacak Petrol, altýn olmadýðýna göre gelir artamýyor.
Ancak her yýl nüfusa katýlan ve emekli olan 1 MÝLYON DAHA insana ancak para BASARAK ödenebilir. Bu da daha fazla yoksullaþmayý getirir.
Bir de savunmaya, iç güvenliðe ayrýlan çok yüksek paralar ve kimine göre 15 milyona ulaþan kaçak-mülteciler var.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri