Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Ülkelerin para birimlerinin deðeri ülkelerin siyasi , ekonomik ve doðal kaynak güçlerinin ( üretim, tüketim, doðal kaynak -petrol.altýn.elmas.dogal gaz.platinyum vb vb..- ) karþýlýðýna göre belirlenir...
para birimlerinin karþýlýklý deðerleri ( KUR / ÇAAPRAZKUR ) karþýlýklý ALIM ve SATIM GÜCÜNE göre , EKONOMÝK GÜÇLERE göre belirlenir...
velhasýl ...... aslýnda cok daha uzatýrýz da... zamanýmýz yok... TURKÝYE de... üretime dönmeyen her harcama ekonomiyi dibe cekecegi için... bunun dýsýndaki herþey..
DOLARDA YÜKSELÝÞÝ KACINILMAZ yapar.... ( dolarýn neden international trade unity - uluslararasý ticaret birimi oduðunu izah etmeye gerek yok .. de mi .. brent PETROL fiyatý hala USD üzerinden... bunu USD den EURO ya deistirmeye calýsan Chavez.. saddam.. kaddafi.. ye ne oldugunu biliyorsunuzdur...) USD uluslararasý para birimi OLDUGU SÜRECE..
bence de bu BAÞLIK ( TOPÝK .. deðil ) ta her konunun tartiþilmasý normal...
HAKARET.. KÜFÜR... pazarlama.. siyasi yandaþlýk .. vb olmadýkça... ///
- Kurallarý okumak için buraya týklayabilirsiniz.
- Forum hakkýnda Sýkça Sorulan Sorularýnýza (SSS) cevaplarý burada bulabilirsiniz.
- Forumumuzda siyasi ve dini yazýlar kabul edilmiyor.
- Bunlarý yapmayýn
Benim oðlan söyledi SGK Baðkur vergi borcu olanlarýn banka ve araçlarýna haciz geliyormuþ.
Geçen gün Yeniçað gazetesinde görmüþtüm. Ýlahiyatçý bir hanfendi bu ülkeyi dindar geçinenler yönetmesin gerekirse komünistler yönetsin ama adil hakkaniyetli yönetsin demiþti. Olayýn bu noktaya gelmesi çok vahim.
Geçen ki CB seçimini iyi ki kazanamadýk bir beþ yýl heba oldu ama. Bu Meral ile ülke yönetilemezdi. En azýndan sözüne sadýk yeni ortaklar bulmanýz lazým.
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltti , not görünümü pozitif
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri