Hayýrlý Günler...![]()
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
Hayýrlý Günler...![]()
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
Son düzenleme : T/A; 10-01-2024 saat: 12:41.
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Birkaç gündür veri alma iþi için bana lâzým olan programý yazmaya uðraþýyorum. Sonunda veri alma iþini tamamladým...
Çok profesyonel deðil ama þimdilik iþimi görecek kývama geldi...
Verileri daha önceden eklenmiþ olan tüm hisseler için; ister seçilen hisseler, istersem de tüm hisseler için topluca yapabiliyorum...
Yeni hisse ekleme ve silme iþlemlerine de baþladým. Hatta yeni hisse ekledim bile. Fakat baktým ki; iþ bu þekilde uzayýp gidecek. Profesyonel bir yazýlýma doðru gidecek. Programý satýp bir kazanç elde etme durumum olmayacak, ayrýca þu anda böyle bir þeyin altýndan kalkacak saðlýk durumum da yok. O nedenle:
- Ekleme, silme ve düzenleme iþlemlerini doðrudan hazýr uygulamalar üzerinden yapmaya karar verdim...
- Sadece sorun bedelli/bedelsiz bölünmelerinde ve temettü ödemeleri anýnda oluþacak. Bu düzenleme iþini de hazýr uygulamalar yapabiliyor. O þekilde yapacaðým...
Benim tek kontrol etmem gereken durum;
- Hisselerde bir bölünme olayýnýn olup olmadýðýdýr...
Sanýrým bu sorunu da çözersem yazdýðým programý veri alýmý iþinde saðlýklý olarak kullanabileceðim...
Birazdan programýn çalýþmasýnýn nasýl olduðunu göstermek için bir video eklemek istiyorum. ÝnþaAllah yapabilirim...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Kolayliklar dilerim Sayin T/A
baþarýlar dilerim .istediðini baþarmak çok güzel duygudur ..baþarýlarýnýz daim olsun ÝNÞALLAH
Huzurlu saðlýklý mutlu günler dilerim tüm dostlara.
Üstad trading de hacim göstergelerini biraz kurcaladým ama lot olarak bir ayar bulamadým.
Belki beleþ versiyonu kullanýyoruz ondandýr. Diðer versiyonda olabilir.
Yörük hocanýn bununla ilgili bir fikri olabilir.
Diðer taraftan gözüken parasal hacmi hisse fiyatýna bölersek lot adedi bu þekilde elde edilebilir mi.
Yer Ýmleri