Originally Posted by
212selim
Bence;
Sen detoxa girme. Sonra noolcak burasý. Ben çizgi çekmeyi de bilmem. Zaten Üstad yok. Lütfü abi de bankadan fýrsat bulsa gelecek buraya da, banka anasýndan emdiði sütü burnundan getirdi. Gerçi parayý bulmuþ deyolla . Þimdi kazandýðý paracýklarýyla tarla tapan falan.
Dur hele bi gelsin dedikodusunu yaparýz
Hoþ geldin Selim hocam 
Hahaha az biraz kazandýk gibi, ayrýntýlý hesap yapsak pek kazanamadýk gibi, malum ne TL nýn ne dolarýn alým gücü eskisi gibi deðil, onca yýl bir hissede bekledim sonuç ne çok iyi ne çok kötü þimdilik 
Borsa son yýllarýn en kötü dönemini yaþadý tabi parayý borsaya komple gömen biri olarak bende payýma düþen aldým, bu son yükseliþ bana yaradý ama hala sürünen bir sürü hisse var, inþallah genele yayýlan kalýcý bir yükseliþ dalgasý gelir de, son 2/3 yýlýn acýsýný çýkartýrýz 
Benim hiç üzerime bir metrekare arazi yok
ektiðimiz küçük arazi babamdan kalan arazi, birde küçük bir bahçe var arsa gibi bir þey, hesap yapsak ektiðim tüm ürünleri pazar fiyatýndan daha pahalýya mal ediyorumdur, ama minumum ilaç ve gübre kullanýnca sonuç bu oluyor (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri