Selim hocam eline koluna diline saðlýk tam benim anlayacaðým dilden anlatmýþsýn hocam geçirdiðim rahatsýzlýktan dolayý daha çalýþmýyorum strese girmiyorum evde borsaya bakýp arada dýþarý çýkýp çocuðu okula götür alýþveriþ derken gün geçiyor valla borsada olmasa yandýk zaman geçmez hocam genel kurullara katýl þöyle böyle yap demiþsin ama hayatta yapamam biz içine kapanýk adamýz o aktiflik nerde grafik mirafik zerresini bilmem birtek yýllardýr körüne kendi çapýmýzda ilgilendiðimiz için azbuçuk hisseleri tanýyoruz hangisini düþük gördümü dalýyoruz t/a hocamada çok þeyler sorupta sýkýlmasýnýda istemiyorum arada size ve diyet hocalarým Ada sormak istiyorum ama þunu söyliyeyim Allah için gözümde bu iþi maþallah iyi biliyorsunuz hocam t/ a hocam hep grafik olarak teknik baktýðý için biþey anlamýyorum eðer petkime girerse benim anlayacaðým dilden haber versin hocam ben aslýnda yeni üye oldum ama yýllardýr sizi takip ederim Allah için size güvenim tamdýr çok deðerli insanlarýmýz Allah'ým hepinizi var etsin

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri