Teþekkür ederim sayýn T/A
Günaydýn dostlar manevi olarak arýnma ve yenilenme fýrsatý olan miraç geceniz hayýrlara vesile olsun inþallah.
Rabbimizin rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun.
Teþekkür ederim sayýn T/A
Günaydýn dostlar manevi olarak arýnma ve yenilenme fýrsatý olan miraç geceniz hayýrlara vesile olsun inþallah.
Rabbimizin rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun.
Son olarak da senin için bu güne özel döngü analizi yaptým...
Döngülerde inversion olayý da gerçekleþmiþ. Eðer inversion varsa, sonrasýndaki hareket uyum saðlamak adýna daha sert olmuþ...
Eðer yine ayný döngülere devam ederse Mayýs 2024 'e kadar düzeltmenin devam edeceðini söyleyebiliriz...
O tarihe geldiðimizde hatýrlatýrsan tekrar bakabiliriz. Bu sayede hem geldiðimiz noktayý görmüþ oluruz, hem de analizin ne kadarýnýn gerçekleþtiðini görmüþ oluruz...
NOT: Grafik aylýktýr...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Tüm dostlarýn Miraç Kandili 'ni tebrik eder, nice hayýrlara vesile olmasýný dilerim...
Bu mübârek gecede yaptýðýmýz dualar kabul olsun, günahlarýmýz af olsun inþaAllah...
Ýþlerimizde bereket, vücudumuzda sýhhat dâim olsun ... Amin...
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yarýn önemli bir gün. Benim teori tutacak mý? hep birlikte test edeceðiz...?
1-2 gün þaþabilir, fakat sanki þaþamayacak gibi duruyor. 9.000 gösterip fiþi çekebilirler...!!!
Bugün ilk iþaretler belirdi. Yarýn iþlerim yoðum olmasýna raðmen izlemeye çalýþacaðým...
Tüm dostlarýn kandili mübarek olsun
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri