Üstadým zamansal olarak bu gün için 110 tl zaman geçtikçe eðimden dolayý fiyat artar.
Bu siyah kanal þimdilik takip edilebilir, üst band 72 civarýdýr.
SOSYAL medya’ dan takip ettiðim muhteremin gönderilerini Fýrsat buldukça sayfa sayfa tekrar yazýp istifadenize sunacaðým.
Ucu açýk bant üzerinde hisseler (Tam BOÐA Piyasasý)
BOÐA Piyasasý hisselerinde bant DESTEK'tir ve aylýk kapanýþlarda kýrýlmasý durumunda STOP düþünülebilir. Ucu açýk bant fiyatýna yakýn yerlerde hisse ölçeksel kazanç saðlayabilir....
* Sýfýr risk hisseler (AYI Piyasasý)derin derin düþüþlerden sonra toparlanmasýda zaman alýr.
Bu süreçte elbette sýfýr risk ile hisse fiyatý kesinleþecektir ve sonra toparlanma sinyali netleþmeye baþlar.
*Boða alt bandýnda yer alan hisseler;
Bu alan Boða piyasasý ana desteklerinin ve boða piyasasýna namzet (ucu açýk bant kýrýlýmý ile) yeni hisselerin yer aldýðý alandýr. Doðru analizlerle Boða opiyasasýna girebilecek hisseler için strateji geliþtirmeyi saðlar....
**OK'u Y'ye atarsan YOK olur.
...........C'ye atarsan ÇOK olur.
OK hedeftir, Hedeflerini yöneten ise sen olmalýsýn....
**Herkes bildiði kadar konuþur...
*Ýyi bir temelle teknik Dirençler hikayedir...
**Kendi suyunuzu kendiniz taþýdýðýnýzda her damlanýn kýymetini daha çok anlayacaksýnýz .....
Sanki açýklamalarda grafik varmýþ gibi bir izlenim edindim...
Grafik olmayýnca açýklamalar kafada tam oturmuyor...
Çok önemli ve bilgece sözler. Tam anlaþýlmasýnda fayda var. Sakýncasý yoksa muhteremin linkini paylaþýrsanýz, diðer düþüncelerini de öðrenmek isterim...
Ben gidip gelip sürekli okudum. Ana fikri yakalamak istedim. Belki inanmazsýnýz ama daha yeni yeni kafamda oturmaya bsþlýyor......
Ben biraz geç anlarým ama tam anlarým...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý Günler...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri