Originally Posted by
Uður taylan
Lütfu hocam aynen öyle çok doðru söylüyorsunuz hocam yýllardýr takýlýrým borsaya ama teknikmiþ temelmiþ hiç anlamam çok karýþýk iþler kafam almýyor ama yýllardýr kaðýtlarý tanýdým ona göre alýyorum satýyorum bir örnek vereyim doas 1000 lot 268 aldým 400 sattým temettüye katýlmadým katýlanlar isyanda p.tesi 700 lot 318 den geri aldým biliyorum ki doas bu sene adýndan sözettirecek çünkü kaðýdý tanýdým mesala konya üçbin civarý maliyet önümüzdeki ayýn onunda genelkurul var beklenti çok yüksek çünkü yüksek bedelsiz beklentisi var genel kurula kadar güzel yere geleceðine inanýp bekliyorum o güne yakýn çýkacam kaðýttan anlayacaðýnýz bu düþüncelerle yoluma devam ediyorum bende bi düzen kurmuþ gidiyorum hocam neyapayým
Allah bozmasýn Uður hocam, ama yinede dikkatli olmak iyidir, Doas 4-5 TL de kimse yüzüne bakmýyordu, o zaman kimse araba almayacak bu þirkette batacak yada zarar edecek diyorlardý, o günden bugüne geldiði nokta ortada verdiði temettüler ortada ama bu fiyata bu hisseyi alýp satmak ayrý bir risk yönetimi gerektiriyor, ve beni aþýyor, arada muhabbeti geçer THY de 1 dolardý hatta daha düþüktü kimse alýp satmýyordu, 9-10 dolar olunca dillere düþtü, ben dile düþmüþ fiyatý þiþmiþ hisseye yaklaþmamayý tercih ediyorum, kolay kazanmadýðým parayý kolayca riske atamam, tabi bunun da kendi içinde sýkýntýlarý var ucuz diye alýrsýn daha aþaðý düþer yada herþey uçar ucuz olan sürünür, pahalý olan kendini 2 ye 3 e hatta 5 e ona katlar çünkü mal toplanmýþtýr ve artýk hisse dillere düþmeli kendi kendinin reklamýný yapacak kývama gelmedilidir, falan falan iþte bizim borsa böyle, bir süredir hep iyi yanýný gösteriyor tersi pistir, 1 ayda portföyün %65-70 erir, belli olmaz, benim yaþadýklarým bana temkinli olmayý öðretti hemde kafamý duvara vura vura öðretti o yüzden aklýmda iyi yer etti... 
Cümleten iyi geceler...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri