
Originally Posted by
lutfu001
Bir kaç kurumu aradým hepsi bu ücreti aldýklarýný söyledi, hatta üstüne aylýk sabit ücret alýyorlarmýþ (:
Trive nýn reklamý gördüm iþlem ücreti yok diye ama onlarý aramadým daha olmadý haftaya onlarý ararým... (Eski ýþýk menkul...)
Bildiðim kadarýyla söyleyeyim. Ýþlem komisyon ücreti yok. Sadece BSMV alýnýyor. Diðer ücretler derken aylýk cüz i bi miktar alýyorlar. (Sizden aldýklarý kadar deðil) . Parayý hesabýnýza yollarken ücret almýyor bankalar ama para sizin hesabýnýza geri dönerken ne hikmetse birden komisyonlaþýyor. 
Sevgiler saygýlar abim

Originally Posted by
Dandanakan
Kýsmetse yarýn yola çýkýyorum tatil modu hesabý, Laptopu yanýmda götüreceðim fýrsat bulursam paylaþým yapabilirim.
Tabi tabi.
Emekli adamsýn. Her ay týkýr týkýr yatýyor maaþ. Ohh ne güzel hayat. Yolunda farýnda açýk olsun. Ýyi eðlenceler ihtiyar.
Hemen diyeceksin ki; aldýðýmýz maaþtan n'olur. Valla abicim haklýsýn. Hamýný humunu ettiðimin yýllarca prim öde eldeki paraya bakýnca .. yaa sabah sabah açtýrma aðzýmý. güneysu yakalayacak yine. Basacak cezayý.
Ýyi tatiller ihtiyar. Dadýný çýkar dadýný
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri