Hayýrlý Günler...
Geçmiþ olsun dileðinde bulunan tüm dostlarýna en içten dileklerimle teþekkür ederim...
Dün hastaneden çýktým. Ben ciddi bir deðiþiklik fark etmedim ama inþaAllah zamanla farký göreceðim diye umuyorum...
Sað elimi kullanmakta biraz sýkýntý var. Anjiyo sað koldan yapýldýðý için bir süre kullanýmda zorluk yapacaktýr. Zorlayýnca iç kanama yapabiliyor...
ÝnþaAllah en kýsa sürede aktif trade hayatýna dönebileceðim...![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Cümleten hayýrlý cumalar selam ve dua ile..
Hayýrlý Cumalar...
Cuma 'nýn hayrý ve bereketi üzerimize olsun inþaAllah...
Teþekkür ederim...
Bilançoyu henüz inceleyemedim. Çok da taktýðým yok. Bu iþlerin hepsi içeriden planlanýyor. Ýsterlerse kâr gösterirler, istemezlerse hep zarar hep zarar...
O nedenle bilançoya çok da takýlmamak lazým. Tek baþýna PKART 'a da baðlanmamak lazým. Yanýnda baþka hisseleriniz de olsun...
Ben uzunca bir süredir aðýrlýðýmý IZMDC 'ye kaydýrdým. O þekilde de devam ediyorum. PKART yatýrýmlýk bir kenarda duruyor. Biraz daha iyileþip aktif olarak piyasalara dönebilirsem bir ihtimal PKART 'a da el atabilirim...
Þu an için hisse yine kilitlenmiþ durumda. Kilidi açacak bir babayiðit olmadan da bir þey olacaðý yok...!!!
En son böyle bir yorum yapmýþým ve korkulan oldu, dibi tekrar görüyoruz...
ÝnþaAllah trendin altýna sarkmaz. Bu durumda geri dönülmez seviyelere gelebilir...
Ýyi yaný da; almak, toplamak isteyenlere uygun fiyat sunuyor ama yatýrýmcýsýný üzüyor...!!!
Bakalým zaman ne gösterecek. Üzmeye devam ederse, ileride biz de onu üzeriz...!!!
Evet bilançolarla istedikleri gibi oynadýklarýný birçok hisse senedinde þahit olduk uçurduklarý hisse senetlerinde muazzam bilançolar geliyor iþleri bitene kadarda devam ediyor iyi gelmeye tek hisse senedim var o da pkart bu fiyatlardan çýkmam mümkün deðil yeni zirveleri görürse bir kýsmý ile baþka hisse senetlerine geçiþ yapmayý düþünüyorum ama þu an deðil tekrar geçmiþ olsun
Yer Ýmleri