PKART ölü moduna devam bu yükü ağır herhelde.
PKART ölü moduna devam bu yükü ağır herhelde.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
Bugün belki pivotlardan döner diye plan harici bir %6 lık satış yaptım ama dönmedi ;)
Neyse benden alanda kazansın, yarın yine devam (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Hiç mühim değil hocam inerse tekrar alınır.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
Haftalık pivotlarda iki direnç hızlıcagörüldü, aylık pivot direncine geldi tam da.
Aynen hocam, belirli bir yerden derin bir düzeltme olursa sattıklarımın bir kısmını geri alabilirim, ama yukarı da gitse düşsede sorun değil, ben çok uzun süredir bekliyorum artık hareket etmekten başka çarem yok, hayırlısı, emekleriniz için çok sağolun, 2022 de sizler sayesinde hatırı sayılır bir kazanç elde etmiştim darısı bu seneye![]()
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Bu arada burayı okuyan tüm katılımcılara;
Benim Vakıfbankta ki işlemlerim tamamen kendime uygun olduğunu düşündüğüm için yaptığım işlemlerdir, ....BaŞKA hissede farklı işlemler yapıyorum.....,.... yani bu adam Vakıfbank satıyor bende satayım, yada benim eilmde x hisse var bende onu satayım diye düşünmeyin, yatırım kararları tamamen kişisel beklenti, alınan pozisyon büyüklüğü, alınan pozisyonu taşıma süresi gibi bir çok değişkene bağlıdır, lütfen yazılarımı sadece farklı bir fikri okumuş olmak için okuyun, yatırım kararlarınızı buradaki yazılanlara göre vermeyin (:
Görünmez bir kazaya uğradım, ayağıma sehpa düştü baş parmağı patlattı, tırnağı kırdı morarttı 5 gündür bayağı acı çektirdi.
3 gün devamlı buz koydum sardım ilaçladım şimdi biraz iyi devamı nasıl olur göreceğim.
Endex iyidir şimdilik sıkıntı yok.
Yer İmleri