Originally Posted by
212selim
Bence;
Sen detoxa girme. Sonra noolcak burası. Ben çizgi çekmeyi de bilmem. Zaten Üstad yok. Lütfü abi de bankadan fırsat bulsa gelecek buraya da, banka anasından emdiği sütü burnundan getirdi. Gerçi parayı bulmuş deyolla . Şimdi kazandığı paracıklarıyla tarla tapan falan.
Dur hele bi gelsin dedikodusunu yaparız
Hoş geldin Selim hocam 
Hahaha az biraz kazandık gibi, ayrıntılı hesap yapsak pek kazanamadık gibi, malum ne TL nın ne doların alım gücü eskisi gibi değil, onca yıl bir hissede bekledim sonuç ne çok iyi ne çok kötü şimdilik 
Borsa son yılların en kötü dönemini yaşadı tabi parayı borsaya komple gömen biri olarak bende payıma düşen aldım, bu son yükseliş bana yaradı ama hala sürünen bir sürü hisse var, inşallah genele yayılan kalıcı bir yükseliş dalgası gelir de, son 2/3 yılın acısını çıkartırız 
Benim hiç üzerime bir metrekare arazi yok
ektiğimiz küçük arazi babamdan kalan arazi, birde küçük bir bahçe var arsa gibi bir şey, hesap yapsak ektiğim tüm ürünleri pazar fiyatından daha pahalıya mal ediyorumdur, ama minumum ilaç ve gübre kullanınca sonuç bu oluyor (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri