Originally Posted by
Uğur taylan
Dandanakan hocam lütfu hocam selim hocam hepinizden Allah razı olsun sizleri gönül rahatlığıyla güvenerek takip ediyorum şimdi Allah için bu işi biliyosunuz bu bilgi donanımlarınız ile benim gibi acemilere arada potansiyeli olan hisseleri paylaşıpta üç beş ekmek yememize vesile olursanız memnun olurum hocam mesala format hisseyi almak istiyorum fiyatı çok düşük ayın 27 genel kurul var o güne kadar mutlaka çıkış yapacak diye düşünerek tepkiye oynamak istiyorum takip ediyorum da daha aşağı gidemiyor düşüş yeri kalmadı gibi düşünüyorum birde pkart bende var bedelsiz açıkladı ama kağıt tepkisiz aslında bu kağıdın çok yukarlarda açıklaması gerekirdi ama düşük kaldı bununda asıl çıkışını bedelsizden sonra yapacağını düşünerek bi umutla bekliyorum işte böyle hocam bende bist te bu şekil takılıyorum hayırlı sahurlar
Uğur hocam, küçük hisseler de temel biraz hikaye hatta teknikte hikaye mal toplanmış ve dağıtımı yapılacaksa yukarı, yoksa saldım çayıra mevlam kayıra, bu toplanma işinide bilmek bence imkansıza yakın, o yüzden bu hisselerin portföy oranı sizin riski ne kadar sevdiğinizle doğru orantılı olmalı, yani az olsa iyidir, portföy çeşitliliği yatırımcıyı şoklara karşı korur, yani biri düşer öbürü çıkar yada daha az düşer gibi, ben bu dediğimi pek yapmıyorum ayrı konu
ama büyük hisselerde işlem yaptığım için kafam atarsa en fazla 3 kademeye tüm malımı satıp çıkarım, yada uzun süre beklemeyi göze almadığım malı almam mesela Vakbn ta 2021 de almışım
Yani borsa biraz temel, biraz teknik, bolca şans, şansınız açık olsun, hatta hepimizin şansı bol olsun
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri