Originally Posted by
Uður taylan
Dandanakan hocam lütfu hocam selim hocam hepinizden Allah razý olsun sizleri gönül rahatlýðýyla güvenerek takip ediyorum þimdi Allah için bu iþi biliyosunuz bu bilgi donanýmlarýnýz ile benim gibi acemilere arada potansiyeli olan hisseleri paylaþýpta üç beþ ekmek yememize vesile olursanýz memnun olurum hocam mesala format hisseyi almak istiyorum fiyatý çok düþük ayýn 27 genel kurul var o güne kadar mutlaka çýkýþ yapacak diye düþünerek tepkiye oynamak istiyorum takip ediyorum da daha aþaðý gidemiyor düþüþ yeri kalmadý gibi düþünüyorum birde pkart bende var bedelsiz açýkladý ama kaðýt tepkisiz aslýnda bu kaðýdýn çok yukarlarda açýklamasý gerekirdi ama düþük kaldý bununda asýl çýkýþýný bedelsizden sonra yapacaðýný düþünerek bi umutla bekliyorum iþte böyle hocam bende bist te bu þekil takýlýyorum hayýrlý sahurlar
Uður hocam, küçük hisseler de temel biraz hikaye hatta teknikte hikaye mal toplanmýþ ve daðýtýmý yapýlacaksa yukarý, yoksa saldým çayýra mevlam kayýra, bu toplanma iþinide bilmek bence imkansýza yakýn, o yüzden bu hisselerin portföy oraný sizin riski ne kadar sevdiðinizle doðru orantýlý olmalý, yani az olsa iyidir, portföy çeþitliliði yatýrýmcýyý þoklara karþý korur, yani biri düþer öbürü çýkar yada daha az düþer gibi, ben bu dediðimi pek yapmýyorum ayrý konu
ama büyük hisselerde iþlem yaptýðým için kafam atarsa en fazla 3 kademeye tüm malýmý satýp çýkarým, yada uzun süre beklemeyi göze almadýðým malý almam mesela Vakbn ta 2021 de almýþým
Yani borsa biraz temel, biraz teknik, bolca þans, þansýnýz açýk olsun, hatta hepimizin þansý bol olsun
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri