Son saat yoktum biraz alta inmiş, Çarşamba nakite geçmek isteyenler satışa devam edeceklerdir.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
ONS alt banda değdi burayı kaybetmemesi gerekir.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
CEMTS elde kaldı 10.29 Çınar hocam kırılırsa 200 haftalık ortalama ve 9.52 lik fibo izleriz artık.
Elde duran hisseler varsa beklenecek, nakiti olanlar için fırsatlar olacak.
Boş durmadan; işleyip, izliyor ve biriktiriyorum..
https://ibb.co/qYNXrPG1 satış..
https://ibb.co/C5hDRX1c alış ...
Teşekkürler.. Saygılar..![]()
T/a hocam hayırlı akşamlar abi bu format sonu ne olacak battık sanırım patron bizi yaktı sanırım hocam bi zahmet bakabilir misin olulu birşey azda olsa görünüyorum en azından maliyet düşürmek adına tşk.
Merhaba değerli başlık sakinleri,
Uzuuuun bir aradan sonra gelecek olan mübarek Kurban Bayram dileklerimi iletmek ve şööyle bi selam çakıp usulca kenara geçmek niyetindeyim. Zamansal ve mekansal sorunlar yaşarken hayat akıp gidiyor. Dilerim bu bayram işte o bayram olur elinizde taşıdığınız hisseleriniz tavan tavan giderken sizde mutluluktan sarhoş olursunuz.
Değerli Hocam....
Ben ve saz arkadaşlarım hisse taşımaya , yeri geldiğinde zararına satıp diğer bahçedeki erik ağacına dalabilecek kadar arsız ve huysuz tayfa olarak bu sezon 3-4 hissede gezenti takılır haldeyim.
Eski ex aşkım OYAKSİ de kademelerde beni görebilirsiniz. Yaklaşık 4-5 ay önce yine burada bahsi geçmişti kendisinin. Artık zamanı geldiğini düşünüyorum. Benim için ufak miktarlarda orada olacağım. Bu sizin için tek bir kademedeki adet te olabilir. Lütfen dikkat takas önemli, takasın çoğu yabancıya geçmiş görünüyor. Ayrıca meşhur bir borsacının aracı kurumu da boy göstermeye başladı. Bu benim için yeterli bir hikaye
Ardından Türkiye varlık fonunda görünen ama herkesin içinde olmak isteyipte cesaret edemediği altın şirketlerinden büyük kız İpek ve kardeşi Metal favorim.
Bunların dışında büyük bir değişim yaşayan ve bu sancılar yüzünden kıvranan ilk göz ağrılarımdan Alarko .
Hepsine para ve güç yetmez. Arı gibi bir ona bir buna modeli. Bu senenin modeli bu değerli Hocam. Bende isterdim alayım yatayım spek beni uçursun. Ama onümüzde seçim ekonomisi olacağına dair hissiyatım güçlenmeye başladı bu sebeple daha ayağı yere basan firmalarda olmayı yeğledim. Belki bu sene para kazanamayabilirim. Ama masada kalmayı garantileyeceğimi düşünüYORUM. arada serserilik yapmak bende istiyorum velakin elimde tuz ile manipülatör abilerimin ardında gezme zamanı değil . Çünkü 2027 umduğumuz gibi olmayacak diye düşünüYORUM.
Cümleten tüm başlık sakinlerine mutlu huzurlu ve sakin bir bayram dilerim. Yolda olacak olanların, yolu da farıda açık olsun.
ulaaaayn beyza atlı bu şarkı da sana gelsin vicdansız sabuha.
https://youtu.be/cnW7D6SAZUg?si=nxjBqChLvW8ZvCsW
Selimcan hoş gelmişsin, değerli bilgilerin ve dileklerin için teşekkürler. Çizgilere ihtiyaç hasıl olursa buradayım.
Bayramın kutlu olsun.![]()
Yer İmleri