Aslýnda vobcu traderler için güzel bir gündü, aksiyon heyecan ne ararsan vardý, kazananlara tebrikler.
Vobu býrakýyorum artýk petkocumla trade edecem suyuniçinden çýkana kadar, zalýmýn oðlu karanlýkta bastý
iyi akþamlar
Aslýnda vobcu traderler için güzel bir gündü, aksiyon heyecan ne ararsan vardý, kazananlara tebrikler.
Vobu býrakýyorum artýk petkocumla trade edecem suyuniçinden çýkana kadar, zalýmýn oðlu karanlýkta bastý
iyi akþamlar
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bu kadar malý virmanlamadan piyasada satmasý zor
Ýlginç bir pasta..
Olumsuz haberde zaten bofa dan önce millet satýþa girer. Malý çýkamaz
Olumlu haber ile malý yedirme dýþýnda aklýma bir þey gelmiyor.
Cidden merak ettim..
An itibarýyla dipten itibaren ilk beþlik yapý oluþmuþ oldu, ya itki ya leading expanding artýk çok da önemi kalmadý ne olduðunun.
Çok süper bir haber gelirse son dalgayý 8848 e doðru uzatýr, pek sanmýyorum gerçi.
Aðýrlýklý ihtimalle, bir B düzeltmesi yapacaðýz sanýrým, ama elde bir güdü dalgamýz olduðu için an itibarýyla, yükseliþ devam edecek diyebiliriz bu B düzeltmesi sonrasý. Beklentim 285 dolar ve üzeri bir tepki dalgasý. YTD
Ýyi hafta sonlarý..
![]()
Borsa yükseldi diye kaç kişi memnun acaba,bende 15 hisse var,birisi tavan olmuş,biri yüzde 5 yapmış, diğerleri eksi yada kafa kafaya dünkü kapanışla.Muhtemelen küçük yatırımcılar hisselerde mahsur kaldı,bunu bilen tahta sahipleri bilerek götürmüyor , götürse yeni hisse satacak adam şu anda yok, götürmeye kalksa küçükler satacak karşılayacak para yok.Büyüklerimiz halkımızı tekrar borsaya girmeye ikna edene! kadar endesk gitse bile hisseler biraz sürünecek gibi.
Oyunda olanlara kolay gelsin.
yarýþmacý arkadaþlara baþarýlar.
pazartesi ne olur diye sorulmuþ her halükarda GAP li açýlýþ olur.![]()
Þu þiþe hissesi ne gýcýk bir hisseymiþ yahu, þöyle bir günde bile eksiden çýkamadý..
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri