Originally Posted by *Bozkurt Yok bugün o formasyon çalýþmaz, petko saðlam duruyor enterasan hareketler oluyor P100 de bu hacimle yavaþ yavaþ ilerler diyosun bakalým kapanýþ nasýl olacak
Tahtacilar birliði aralarýnda telekonferans yapýyor þu an bu metinden ne anlamalýyýz diye
Originally Posted by manif Elde 3 kademe short var. 8980-9055-9130 9130'a 9020 kapama yazýyorum. Merkez kararý öncesi elimi rahatlatmak için. Merkez Kararý sonrasý 9020 alýmý sildim. 8930 altý kapanýþ bekliyorum. Ha ben beklerim verir vermez pala bilir.
Originally Posted by bahriyeli enterasan hareketler oluyor P100 de bu hacimle yavaþ yavaþ ilerler diyosun bakalým kapanýþ nasýl olacak Recaro koltuklara yaslandýk izliyorum dayu
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by TIFIL gün sonu nasýl kapatýrýz dersiniz? gün sonuuu.. gün sonu kafferengi boyacý küpü deell BOÐA PÝYASASI'na giriþ üçün geçilmesi gereken yer Originally Posted by çýtak 914 bing'de þuan... yakýnda zaten buyrun boðalarý alalým piste
Originally Posted by manif Merkez Kararý sonrasý 9020 alýmý sildim. 8930 altý kapanýþ bekliyorum. Ha ben beklerim verir vermez pala bilir. manif abey 9.020-30 arasýnda destek var ben tepkiye long yazýldým verirse. yok stop ederse reverse olur 8.730 larý beklerim abey.
SPOT da görünen BofA satýþý, Piyasada alýþý artýrdý!
Originally Posted by *Bozkurt Recaro koltuklara yaslandýk izliyorum dayu en son ptkoya dayamýþtýn sýrtýný dayandýðýn yere dikkat et
Forum Rules
Yer Ýmleri