abey bende ise 9.020 kırılmadan coşkuya son vermeyecek görüntüsü mevcut 9.414 ten şortum fakat sinir harbindeyiz olması gerekeni yapmıyor. reverse edecek beni 9.454 te bakalım gari
abey bende ise 9.020 kırılmadan coşkuya son vermeyecek görüntüsü mevcut 9.414 ten şortum fakat sinir harbindeyiz olması gerekeni yapmıyor. reverse edecek beni 9.454 te bakalım gari
bendeki çizgi burayı gösteriyor yapacak bişey yok. paçala devam. yarın veya cuma biraz daha ekleyebilirim shorta .
Bugün portföyün yarısını Akbank da %48 +1 de jest yaptılar 49 la bağladım
150 gün Yarım kamyon paraya ufak kamyonet para veriyorlar
nasıl iyimi
Bu kırmızılı banka sağ olsun kasım, aralık ve 22 ocak gününe kadar 1.99 dan TNA verdi.
Bende biraz borç kapatıp kalanını gittim 5'li çeteye yatırdım.
%49 faizle toplayıp
1.99 nasıl dağıtıyor?
T.C. de osiki gün değil 32 saat bile uzun vade ... üstüne bi de künefe ısmarlasaydın bari şubeye
Yahu lucky Yazdıklarını harbiden çözemiyorum ben senin ..zekamız mı kifayetsiz yoksa sende mi sorun var net kanıya varamadım
İlk cümle tamam 1 gün dahi uzun olabilir eyvallah katılırım ..künefe niye ısmarlayayım orayı çözemedim
Yahu lucky Yazdıklarını harbiden çözemiyorum ben senin ..zekamız mı kifayetsiz yoksa sende mi sorun var net kanıya varamadım
İlk cümle tamam 1 gün dahi uzun olabilir eyvallah katılırım ..künefe niye ısmarlayayım orayı çözemedim
lucky in son sözü genelikle paket olarak random şeklinde geliyor.
versiyon bu şekilde.
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Yer İmleri