Abimin diþlerinin gicirtisindan gece uyuyamazdým,
mübarek geldi gitti, yalan dünya,,
Ýstanbula MEZARINA ZIYARETINE GIDICEM GECE,GEBZE DE ,GECEN SENE GITMEMISTIM ,
SIMDI SEBEB OLDU IKI KELIMEn
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
hayýr abi benim icadým deðil
en büyük teknikçi TAKA emminin icadý...
o verdi bana (yoksa ben ne anlarým program yazmaktan )
güzel çalýþtýðýný görünce bende kullanýyorum
GEÇ KALMAZ...
kullanmayý becerebilirse...en dibi, en tepeyi bulur... merak etme
tek ve sadece yapman gereken
kýrmýzý üstüne geçti ise LONG... altýna geçti ise ÞORT açýyorsun
ve kahverengi pivotu kýrmasýný bekliyorsun...
kýrdýktan sonrada YEÞÝL veya KIRMIZI çizgi stop olmak kaydý ile pozda bekliyorsun
KIRMIZI altýna ve üstüne geçtiðinde oluþan trendler görülüyor grafikte
![]()
https://www.aksam.com.tr/ekonomi/gun.../haber-1435932
Bu iþler içeriðine hakim olmayýnca öyle sosyal medyada yazýldýðý gibi olmuyor.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yalnýz ben kendi sistemimi kullanýyorum. Þimdi sen diyorsun ki bu sistemi piyasada 1000 kiþi kullansa 1000 i de süper Trader olur öyle mi?
Bak ben sana bir anýmý anlatayým. Yýl yalaným olmasýn 2002-2003 falan. Yazýlýmcýnýn biri güya böyle sistem yapmýþ 10 bin dolara satmýþ piyasadaki bir çok oyuncuya.
Bu sistemi kullananlarýn bir çoðu tek günde battý. Misal Bitcoinde kazananlarý duyarsýn ama batanlarýn onun en az 50-100 katý olmasýna raðmen duymazsýn gibi.
Ýþi biliyorsundur yeteneðin vardýr evet sistem iyi ise kazanýrsýn doðrudur.Ama bu parasý olan herkes için geçerli olamaz. Bunlar þehir efsanesi.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Sistem kullanýyorsan, kesinlikle uyacaksýn
Ne dedim ? Kýrmýzý üzeri long, altý þort
Alýntýladýðýn haftalýk grafikte geçen sene kýrmýzý üzerine geçmiþ mi ? Geçmiþ
Artýk Þort Olmayacaksýn
Olursan sisteme uymamýþ olursun
Ve BATARSIN
Yer Ýmleri