Originally Posted by ABKA Bol şans..iyi akşamlar. BOFA nın elemanı ABKA Ahlatçı diye biliyorduk Bofa ya transfer oldun yeni yılda demek
Originally Posted by emregunes Ahlatçı diye biliyorduk Bofa ya transfer oldun yeni yılda demek Şaka diyor Ahlatçı da devam ediyor. Bofa daki herif benim
Sen istiyor duj verecek yüz dolar Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Sen bu herifi bilmiyon, alıyomuş gibin yapıp veriyor Yarın gırnızı olur diyom ben yarın bende kırmızı bekliyorum ama mc saatine kadar % 2 lik yapabilir adamı.. sonra verse neye yarar. sen bu palanın ne gaddar olduğunu annayamamışsın 8 gün üst üste artı kapattığı oldu
Originally Posted by *Bozkurt Şaka diyor Ahlatçı da devam ediyor. Bofa daki herif benim Arkadaş aracı kurumda çalışmayan bir benmişim Sırayla herkes kurumunu yazsın Buldunuz benim gibi garibanı, suyun içine çekmeye çalışıyorsunuz demek
Originally Posted by sindoma53 Endeks ağırlığı olan 3 tahtada güzel formasyonlar var bankalara katılırlarsa 7930 bölgesi benim takip ettiğim bant bugun yarın kırılır. Son 30 dk 92 milyar üzeri hacime çıkarsa 7927-30 arası bir kapanış beni keser.
Originally Posted by realities oğlu kim biliyorsunuz değil mi..? Pek tabi ki..
en fazla 8 gün artı kapadı diye biliyorum.. bear üstad daha iyi bilir. dün eksi kapadı.. bugün 1 dersek .. 1.5 hafta boyunca alabülü...
Thy de sanki ilave alacak gibi
Forum Rules
Yer İmleri