Originally Posted by ABKA Bol þans..iyi akþamlar. BOFA nýn elemaný ABKA Ahlatçý diye biliyorduk Bofa ya transfer oldun yeni yýlda demek
Originally Posted by emregunes Ahlatçý diye biliyorduk Bofa ya transfer oldun yeni yýlda demek Þaka diyor Ahlatçý da devam ediyor. Bofa daki herif benim
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by *Bozkurt Sen bu herifi bilmiyon, alýyomuþ gibin yapýp veriyor Yarýn gýrnýzý olur diyom ben yarýn bende kýrmýzý bekliyorum ama mc saatine kadar % 2 lik yapabilir adamý.. sonra verse neye yarar. sen bu palanýn ne gaddar olduðunu annayamamýþsýn 8 gün üst üste artý kapattýðý oldu
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Originally Posted by *Bozkurt Þaka diyor Ahlatçý da devam ediyor. Bofa daki herif benim Arkadaþ aracý kurumda çalýþmayan bir benmiþim Sýrayla herkes kurumunu yazsýn Buldunuz benim gibi garibaný, suyun içine çekmeye çalýþýyorsunuz demek
Originally Posted by sindoma53 Endeks aðýrlýðý olan 3 tahtada güzel formasyonlar var bankalara katýlýrlarsa 7930 bölgesi benim takip ettiðim bant bugun yarýn kýrýlýr. Son 30 dk 92 milyar üzeri hacime çýkarsa 7927-30 arasý bir kapanýþ beni keser.
Originally Posted by realities oðlu kim biliyorsunuz deðil mi..? Pek tabi ki..
en fazla 8 gün artý kapadý diye biliyorum.. bear üstad daha iyi bilir. dün eksi kapadý.. bugün 1 dersek .. 1.5 hafta boyunca alabülü...
Thy de sanki ilave alacak gibi
Forum Rules
Yer Ýmleri