merak eden bakabülü
https://www.google.com/search?q=tanr%C4%B1+shiva
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Ah þu ölüm olmasa...Hayatýn dibine vururdum?.O fýtrata-güvene sahibim...Ama o karanlýk delik, tüm sevdiklerimizi yutuyor.1. derece akrabamýz ölünce tüm zevkler-güvenimiz yýkýlýyor.TEK GERÇEK ÖLÜMDÜR(bir ateist arkadaþýn babasý öldüðünde dediði)
O ölüme çare-anlam yükleyen bir yorum arýyoruz.
Bir de bakýyoruz KAÝNATA,formüllerle donatýlmýþ.EÞSÝZ BÝR GÖZ verilmiþ..en mükemmel kamera yanýnda halt getire.
Bizim FEN-teknoloji dediðimiz evrende var olan formülleri yazýya çevirmek ve onlarý anlayýp MAKÝNEYE DÖNDERMEKTÝR.
Düþününce KAÝNATI-ÖLÜMÜ kayýtsýz kalamýyorsun.AMA DEVE KUÞU GÝBÝ KAFAYI kuma sokarsan-düþünmezsen sorun yok..TAKÝ AVCI(ECEL) gelinceye kadar...
O zaman diyorsun bu mükemmel resmin(evren) bir ressamý vardýr.
ve bu RESSAM her þeyi bir gaye ile yaratmýþsa ve KAÝNATIN tepesinde insan varsa(besin zinciri)...O insanýn da yaratýlmasýnýn bir gayesi vardýr...
Konuþmayý öðreten konuþur ama farklý bir formatta.(vahiy)
ve bu mesajýn KORUNMASI TAAHHÜT ALTINA ALINMALI(KURANI biz indirdik ve onu biz koruyacaðýz).çünkü baþka peygamber gelmeyecek.
RESSAM, bir temsilci(peygamber) ile amacýný-hayatýn esrarýný,insanlardan beklentisini neden aktarmasýn?
Benim mantýðým bu..En basit haliyle...
Hiç olmadý PASCAL KUMARI...Madem birilerince ,argumanlý olarak TANRI-ALLAH var..o riske girmemek lazým.
Ben mantýðýmý söylerim..isteyen risk alýr isteyen almaz.Herkes tek baþýna geri dönüþü olmayan yolculuða çýkar.
Bear_Bull
@BearBull26
deve sidiði þifa olur mu .....O pak þerefli nebiye iftaradýr.....KURAN nýn haram saydýðý idrarý nebi þifadýr der mi....burdan düþünen bir insan bunun bir kýsým akýlsýzýn uydurduðu yalan olduðunu bilir....onun için islam da tek kaynak KURAN dýr.....Kuran a söyletemediklerini hadis adý altýnda islama sokmuþlar.....þimdi meseleyi umarým anlamýþsýndýr...ama nerde sen çamur atma PEÞÝNDE OLDUÐUNDAN gerçekleri görmen mümkün görünmüyor.....tek istisna ön yargýsýz olaylara bakma açýsý geliþtirmen lazým......
https://www.musellem.net/deve-idrari...bir-mucizedir/
Bilimle gel bana sayýn emlak bilimle.. NASA bile sidik peþinde sen moleküler biyoloji [emoji16][emoji16][emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri