Allah bin türlü belalarýný versin. Sapýk herifler..Daha da anormal görüntüler de bolca varmýþ. Gerçi bu bile fazla ya..
Allah bin türlü belalarýný versin. Sapýk herifler..Daha da anormal görüntüler de bolca varmýþ. Gerçi bu bile fazla ya..
1999 da 18 yaþýnda olan bugün 43 yaþýnda olacak gibi.
O zamanlar SSK numarasýna sahip herkes yakýnda emekli olur. Staj maðdurlarý var onlar da biz staj yaptýk numara aldýk diyorlar.
65 yaþýn üstü eðer SSK'sý yok ise otomatik bir aylýk baðlanýyor.
Aklý olan minimumdan SGK lý olur. Tavandan ödeyen tavandan maaþ alamýyor.
Þirketler asgari ücret verip geri kalaný yemek, yol, saðlýk sigortasý, araba, benzin, giysi, BES katkýsý, kira yardýmý, telefon, ikramiye vs prim matrahýna dahil olmayan kýsma yönleniyor. Farký elden veren de çok þirket varmýþ.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Dün son açtýðým 9050 kýsa 8975 realize edildi. 4 kýsam daha var.
Bu Epstein mevzusu aslýnda yeni deðil.. Ama ABD , Ýsrail e artýk biraz dur demeye baþladýktan sonra aleni olarak ortaya saçýldý. Adamýn zaten Mossad elemaný olduðu yazýlýyor...Zamanlama biraz manidar oldu. Tesadüf deðil sanýrým
Derin bir savaþ var gibi.. Bu arada bu iþleri yapmayan siyasi, ünlü neredeyse kalmamýþ.
Herkes bir yerinden içinde..
Dün demiþtim siyaset üst aklýn tekelinde.
Görüntüsü, kasedi vs olmayaný yükseltmez, kiþi ben bu iþleri býrakmak istiyorum derse ya da yapýlmasý gereken bir þeyi imzalamaz ise bu tip þeyler kullanýlýr.
Biden tekrar aday olmak istiyor.
ABD de resmi büyük kanallar bu haberleri verememesi lazým, montaj filan derler.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri