Moodys deðil.
elde bu varmýþ. bunu vermiþler.
https://www.foreks.com/haber/detay/6...unu-yukseltti/
Moodys deðil.
elde bu varmýþ. bunu vermiþler.
https://www.foreks.com/haber/detay/6...unu-yukseltti/
<<<<<<<<<<<<
Þenol Babuþcu
@senolbabuscu
Cevdet Yýlmaz: Bankalara toplumsal faydaya göre not verilecek.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Tahmin ettiðim gibi Ýngilizce bilgisinden ziyade düþünerek konuþmsýndan kaynaklanýyor olabilir.
Japonlar da konuþamýyormuþ. Onlarda da ayný sorun varmýþ.
Kapalýçarþýda esnaf daha akýcý konuþuyor.
<<<<<<<<<<
https://tr.wikipedia.org/wiki/Hasan_Murat_Mercan
Hasan Murat Mercan (d. 14 Ocak 1959, Aðrý, Türkiye), Türk siyasetçi. Halen Türkiye'nin Washington Büyükelçisi olarak görev yapmaktadýr.
Yaþamý ve akademik kariyeri
Babasý doktor, annesi ev hanýmdýr. 1977 yýlýnda Eskiþehir Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.[1] Boðaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliði Bölümü'nü 1981 yýlýnda bitirdikten sonra, ayný üniversitede yüksek lisansýný 1984 yýlýnda tamamladý.
Ardýndan, 1984-1985 yýllarýnda ailesinin yaþadýðý yer olan Eskiþehir'de Anadolu Üniversitesi Endüstri Mühendisliði Bölümü'nde araþtýrma görevlisi olarak çalýþmaya baþladý.
Bu dönemde ABD'de Florida Üniversitesi'ne doktora yapmak üzere gönderildi. Florida Üniversitesi'nin Karar ve Enformatik Bilimleri Bölümü'ndeki doktorasýný 1989 yýlýnda tamamladý.
Cleveland Üniversitesi Ýþletme Fakültesi Sayýsal Analiz Bölümü'nde 1989-1992 yýllarý arasýnda yardýmcý doçent olarak çalýþtý.
Türkiye'ye döndükten sonra 1992-2004 yýllarý arasýnda Bilkent Üniversitesi Ýþletme Fakültesi'nde önce yardýmcý doçent, sonra doçent olarak çalýþtý.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, görünümünü "duraðan"dan "pozitif"e revize etti;
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þimdi tüm hafta sonu tartýþma olacak. Ýyi haber mi yoksa yetersiz haber mi diye....
Piyasa genel beklentisine paralel bir karar oldu gibi
Pazartesi bakacaðýz.
Bu haberle kimse 2024 içerisinde faiz indirimi beklemesin
*Moody's: Parasal sýkýlaþtýrma ayný zamanda Türkiye'nin büyük dýþ dengesizliðinin azaltýlmasý ve TCMB'nin döviz rezervlerinin yeniden yapýlandýrýlmasý olasýlýðýný da artýrýyor; her ikisi de ülkenin dýþ þoklara karþý kýrýlganlýðýný azaltacak
Bu politikalar sürdürüldüðü takdirde, Türkiye'nin makroekonomik dengesizliklerinin azaltýlmasý olasýlýðý önemli ölçüde artar
Geçen sefer görünümün yanýnda notun da yükseleceði algýsý yaratmýþlardý. Buna raðmen hiç bir açýklama yapýlmayýnca iyi bahane olmuþtu. Þimdi not artýþý beklentisi yoktu. Dolayýsý ile bir hayal kýrýklýðýndan bahsedemeyiz. Ama yine de ne olacaðýný bilemeyiz tabi. Sýkýntý alýcýnýn Bofa olmasý. 2 gün tutmuyor elinde gavur.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri