Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8047 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İşte tam olarak konu bu sayın Zdx&Lunar Soul..

Yeni bir kriz yaratıp alttan mal almak mı isteniyor?
    Bence terste kalanlar çok onlar bir şekilde bunu hafif atlatmak için elinden geleni yapıyor. Olayların doğruluğunu bilmiyorum ne kadar doğru ama orada bana göre yanlış olan tek şey babanın orada neden bulunduğu. Yok özel mutfak falan yapmışlar yok katı aileye tahsis etmişler ; Bu ülke 550 milletvekilinin hepsine mecliste özel mutfak tahsis etsen yine batmaz.

Yeter ki akçeli işler olmasın.

Misal GAye hanım 2 tüyo verse ufacık iki laf etse bir yerde birilerine milyar dolar eder. Bana bu konular gerçekten çok boş geliyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bence terste kalanlar çok onlar bir şekilde bunu hafif atlatmak için elinden geleni yapıyor. Olayların doğruluğunu bilmiyorum ne kadar doğru ama orada bana göre yanlış olan tek şey babanın orada neden bulunduğu. Yok özel mutfak falan yapmışlar yok katı aileye tahsis etmişler ; Bu ülke 550 milletvekilinin hepsine mecliste özel mutfak tahsis etsen yine batmaz.

Misal GAye hanım 2 tüyo verse ufacık iki laf etse bir yerde birilerine milyar dolar eder. Bana bu konular gerçekten çok boş geliyor.
    bu ne yaaa... akşamdan beri

1,5 milyar dolarlık köprüyü 25 milyar dolara yapanlara...

kütahyaya yolcu garantili havaalanı yapanlara...

yasak zamanda ırak'tan ucuz petrol alım satımı yapıp, milyarlarca doları cebe indiren, bilal ile o damadın adı neydi, berat mı.. 3,5 milyar dolar cezayıda devlete kitleyenlere

MB nin 128 milyar dolarını çalanlara

bilal İSRAİL ile gemi ticaretinden milyar dolarlar kaldırsın diye, yerli tohumu, gübreyi yasaklayanlara...

lafınız yok

bir gaye hanımın BABASIMI sorun oldu

hırsızın ALLAH'ı gözünüzün önünde, vay gaye'nin babası

ayrıca TAŞERON İŞÇİLERİNİ de hiç sevmem...

çünkü : onlar, önce AKEPE İL ve İLÇE BAŞKANLARI tarafından, taşeron diye devlet dairelerine yerleştirilir, sonra kadro ayağına KPSS'siz mpss'siz kadroya alınırlar

buna AKEPE'nin devlete çöreklenmesi denir.

yıllarca dirsek çürütmüş, üniversite mezunu 300 bin öğretmende atama bekler, intihar eder

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Belki de bunlar damat döneminde emmi dayı torpili ile işe alındılar. Oturduklarını yerden maaş almaya alıştılar. Çalışmaya Totolari yoktu.
    hah... işte bu... helal dayu sana
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hırsızın ALLAH'ı gözünüzün önünde, vay gaye'nin babası

ayrıca TAŞERON İŞÇİLERİNİ de hiç sevmem...

çünkü : onlar, önce AKEPE İL ve İLÇE BAŞKANLARI tarafından, taşeron diye devlet dairelerine yerleştirilir, sonra kadro ayağına KPSS'siz mpss'siz kadroya alınırlar

buna AKEPE'nin devlete çöreklenmesi denir.

yıllarca dirsek çürütmüş, üniversite mezunu 300 bin öğretmende atama bekler, intihar eder

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Siyaset benim işim değil. Öyle mi yapmışım hiç haberim yok. Topu sana bırakıyorum bu konularda
    bilmiyom, hatırlamıyorum... herkes yazmış işte birşeyler

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku

Evet zaten bizim buradaki tepkimiz baba kısmı..
    Yoksa Hatice hanım önden piyasaya bilgi mi verdi?
    Çalışmıyor mu?
    Alanında deneyimsiz mi?

Şeklinde hiç bir yorumumuz yok.Olmaz da.
    Cv güzel, eğitim güzel, genel toplantı sunumu ve açıklama yaparken ki teknik bakış -yorumu güzel..

Ama başka konuları bunların önüne geçirmiş olması acemilik olmuş..
    Özellikle bu kadar çok sıkılaşmadan şikayetçi olan güçlü insan varken...

Bakalım umarım herşey iyi olur.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •