mert abi foruma giriþ yaptý
herkes ceplerine, cüzdanlarýna zahap olsun![]()
mert abi foruma giriþ yaptý
herkes ceplerine, cüzdanlarýna zahap olsun![]()
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Evet zaten bizim buradaki tepkimiz baba kýsmý..
Yoksa Hatice haným önden piyasaya bilgi mi verdi?
Çalýþmýyor mu?
Alanýnda deneyimsiz mi?
Þeklinde hiç bir yorumumuz yok.Olmaz da.
Cv güzel, eðitim güzel, genel toplantý sunumu ve açýklama yaparken ki teknik bakýþ -yorumu güzel..
Ama baþka konularý bunlarýn önüne geçirmiþ olmasý acemilik olmuþ..
Özellikle bu kadar çok sýkýlaþmadan þikayetçi olan güçlü insan varken...
Bakalým umarým herþey iyi olur.
þuraya mý diyosun ?
https://www.youtube.com/@TraderKulubu
borsa üçün bak diyorsan ? bene analizci lazým deðil... ben onlarýn hepsini kulaaama damnatýrým
kýzlar üçün diyorsan ? kýzlar nerede![]()
en son sütünda yazan sayýlar max. açýlabilecek poz. miktarý. tek kiþinin açabileceði ise %20 idi son düzenleme ile %10 diye deðiþtirildi sanýyorum.
tek emirle gönderilecek emir sayýsý ile muallak.tam bilmiyorum.
ancak hisselerde o dediðiniz tek emir gönderilecek miktarlar yýlbaþýnda güncellenerek 1,000,000 - 5,000,000-10,000,000 tl gibi hissenin kendi özelliðine göre deðiþtirildi.
müþteri temsilcinizden isteyin arasýn bulsun göndersin.
tahtaya emir göndermede sorun yok siz 1,000,000 limitli bir hisseye 10 katý emir yollamak için tek emir girer gönderirsiniz aracý kurum emir iletme platformu o emri max emir limitine indirip parçalar ve arka arkaya yollayýp emrinizi iletir.
sorun olmaz, çok takýlýnýcak bir durum deðildir.
PARAM OLSADA BEN DE DENESEM
Þimdi YOKSA BÝLE BELKÝ BÝRGÜN OLMAYACAÐININ GARANTÝSÝ VAR MI?
Bear_Bull
@BearBull26
Ýki aydýr araba bakýyorum. Ýlandaki Arabalarý ezbere biliyorum. Kazasýz olanlar fiyatlar düþerken satýlabiliyor. Ama kazalý olanlar ki bunlar çoðunlukta fiyatlarý düþerken hala satýlmýyor. Þuan sanayiye gittiðinde motor þanzýman sorunu 100 bin üzerinde yiyor. Komple fýrýnlý boya 50 bine yakýn. Böyle olunca insanlar yeni araba almak istiyor. Zaruri ihtiyaç olmasa ben arabayý eve sokmam. Biz arabayý sattýk cebimiz para gördü. Yine araba alýnca züðürtluk baþlar.
Yer Ýmleri