Arkadaþlar konuyu çok daðýtmayýn. Þimdi biz Gaye hanýmýn gidiþine mi kalýþýna mý oynuyoruz?![]()
Arkadaþlar konuyu çok daðýtmayýn. Þimdi biz Gaye hanýmýn gidiþine mi kalýþýna mý oynuyoruz?![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
buyrun...
sosyal medya '' dayu sen bunu bastýysan, el artýrýyoruz... bi dene de bizden '' dedi... bastý
çalýyorlar demiþmiyim ? DEMÝÞÝM...
https://simdihaber.xyz/akp-li-eski-b...qxUk_1XLUCIyWU
ÝÞTE... oylarý çalmýþlar bu seferde
Kötü haberler diplerde gelir.. çok fena ralli olacak zamaný belli deðil sadece. Ben bu sýralarda baslara oynuyorum
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüksek karakterli insan nasýl olur?
O insan yalan söylemez, aldatmaz, iþten ve sorumluluktan kaçmaz, doðru ve dürüst bir insandýr, sözünde durur, sözüne güvenilir, çýkarlarý için onuruna leke sürdürmez. Yüksek etik deðerlere sahiptir. Saðlam karakterli insanlar gizli de olsa açýk da olsa vicdan sahibi olduklarý için dürüst davranýrlar.
Ýç duygusu, þuur, gibi manalara gelen vicdân, terim olarak insanýn kalbine doðan bir his, hayýr iþlemekten hoþlanan, kötülük etmekten huzursuz olan iyiyi kötüden, hayrý þerden ayýran ahlaki duygudur. Bu seçici ve ayýrt edici melekeye vicdan denilmektedir.
Peki Yüzleþme Nedir? Yüzleþme kendimizle, baþkalarýyla veya çeþitli durumlarla yüz yüze gelmek iþidir. Cesaret isteyen bir durum Ayný zamanda objektif, vicdani ve adil davranmamýzý gerektiren de.
Yer Ýmleri