2023 Ýhracat ($256 myr)
2023 Ýthalat ($362 myr)
2023 Dýþ Ticaret Açýðý($-106 myr)
Kaynak : TÜÝK
*Þimþek: Türkiye'ye kaynak giriþi yok diyorlar, olmaz olur mu? Çok ciddi bir kaynak giriþi var, olmasa cari açýðý nasýl finanse edecek, rezervi nasýl biriktirecek
Bende sorun yaþamadým, kazak kökenli olduðundan yurt dýþýna gider 3 ay ödemezdi, evide almaya niyeti vardý, ama fiyat deðiþimleri yüzünden satamadým, bu sýrada baþka bir daire bulmuþlar ama benim daireyi istediklerinden vazgeçip onu da bu sureçte kaçýrmýþlar, sonra Çin in kripto piyasasýna girmiþ, fiyatlar uygun diye, 1 mlyn tl kaptýrmýþ, onu almak için uðraþýyor, benim daireyi alýp parayý baðlayamayýp kaptýrdýðýndan dolayý sanýrým sorumlusu ben oldum ona göre!
tokatyýldýzý470 abey senin nicki yönetime baþvurarak marduk2012 yaptýracam abey(haber nitelikli gönderilerinden þikayetçi deðilim hatta memnunum yanlýþ anlaþýlmasýn sadece yakýþýr diye dediydum)
bu arada abey bir günde %45 düþtü dileyende satabildi. bizim gübre 400 den 130 düþtü 10 gün tabanla %70 düþüþte kimse satamadý abey. acilen bizde de taban kaldýrýlmalý bence.
o dediðin abd finans piyasalarýný fonluyor destekliyor....paranýn büyük kýsmý borsaya akýtmýþlar......bizim piyasa daha yenin yeni destekleniyor hükümet tarafýndan.....hatta dikkat edersen abd ve benzerleri ...borsadaki hisselerin çoðunu bilerek þiþirmiþler.....büyük parayý park ettirmiþler.....
Yer Ýmleri