Originally Posted by çıtak bozkurt dayuyu görürseniz... şu suyun üstüne çıkmışken biraz hafiflesin sonra kıyada basıyorlar, zabaha kadar ağlıyor buralarda Verdim dayu piyasaya 100 lot daha, teşekkür ederim
Hamdım Piştim Yandım
Öyle bir yerdeyim ki..
Gitmezse sürünür, ralli güdük kalır..
Originally Posted by BaşKara Gitmezse sürünür, ralli güdük kalır.. abi tl diye bi para birimi mi kaldi dolar hatta sepet bakmak lazim
Not: Gonderilerim Yatirim tavsiyesi degildir, degerlendirmeler cogunlukla hiciv icerir ve atmasyondur...
Originally Posted by IraSCiBLe abi tl diye bi para birimi mi kaldi dolar hatta sepet bakmak lazim Kısa vade TL'nin rakibi yok.. Spot işlem için haftalık barlarla bakacaksan dolar olur, itiraz etmem.. Hatta sepet daha iyi. Belki de avro, yurtdışı işlemlerin çoğunluğu avrupa merkezlidir! Boğazda oturup avrupa bankalarında istifleyenleri kastediyorum.
Originally Posted by BaşKara Kısa vade TL'nin rakibi yok.. Spot işlem için haftalık barlarla bakacaksan dolar olur, itiraz etmem.. Hatta sepet daha iyi. Belki de avro, yurtdışı işlemlerin çoğunluğu avrupa merkezlidir! Boğazda oturup avrupa bankalarında istifleyenleri kastediyorum. Yon yukari o belli de mesele vadeli mevduattan daha cok kazandirir mi? mevduat faizi %50 bir sende 50% net verir mi - hic sanmiyorum...
Originally Posted by IraSCiBLe Yon yukari o belli de mesele vadeli mevduattan daha cok kazandirir mi? mevduat faizi %50 bir sende 50% net verir mi - hic sanmiyorum... Bak çok önemli noktaya parmak bastın. Demin viop hesabına bakıyordum, 1 ocaktan bu yana viop işlemlerden elde ettiğim kazanç aynı hesabın faiz gelirinden sadece yüzde 70 daha fazla. Risk almaya değer mi diye düşünmüyor değilim..
Originally Posted by *Bozkurt Verdim dayu piyasaya 100 lot daha, teşekkür ederim tam BÖYÜK YATIRIMCI ağzı... piyasaya vermişmiş KY gibi ''şu fiyattan verdim '' diyecek değil ya şekil olsun diye... aracı kurumu arayıp ''kızım aktiften ver 100 lot.. '' demişsindir birde
Forum Rules
Yer İmleri