Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Gecen hafta kiyma 350idi carfur da,şimdi 400ustu,bu durum da tlyi harcayan kazançlı ,
    2,5 ay önce kazandan 275 e aldım kaliteli az yağlı kıymayı o zaman ankarada 350 idi 2 hafta önce 340 a aldım ankarada baktım 400 e vurmuş dün baktım 450 olmuş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2,5 ay önce kazandan 275 e aldım kaliteli az yağlı kıymayı o zaman ankarada 350 idi 2 hafta önce 340 a aldım ankarada baktım 400 e vurmuş dün baktım 450 olmuş
    başkanım kazana kadar gitmişken, kızılcahamama gidip oradan alsana
    parada vermezsin hem
    vural kasaba, eroğlu kasabına git al... benim hesaba yazdır
    karadenizliler musafiri ağırlar, bizde ağırlarız... sen bizim musafirimizsin

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    parada vermezsin hem
    biz çocukken kızılcahamam'da çorak pazarı kurulurdu
    kasaplar et kesip, satardı... kol, but bütün satılırdı, kasap fiyatının neredeyse yarı fiyatına

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    biz çocukken kızılcahamam'da çorak pazarı kurulurdu
    kasaplar et kesip, satardı... kol, but bütün satılırdı, kasap fiyatının neredeyse yarı fiyatına
    Pendik te e.5.kenarinda hayvan pazarı kurulurdu,hem taze hemde ucuz olurdu,millet ucuza yemesin diye kaldırıldı..

Neymiş hijyen değilmiş, ben İstanbul da iken su kesilirdi,haftalarca gelmezdi,yıllarca dağ suyu içtik ölmedik,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

parada vermezsin hem
    Ben öncedwn bizim kasaptan alırdım sonra kardeşler bozuştu herhalde 2 ye bölündüler. Benim aldığımda yangın çıktı bir qra. Sonra öğrendimki kızılcahamdaki tüm kasaplarda kazandaki kombinadan alıyorlar eti. Hayvan kızılcaahammda yetiştiriliyor kazanq gönderilip orada kesiliyor. Kızılcahamqmda o yüzden et kazandan daha pahalı bende direk kazana terfi oldum. Çokta mennunum. 1,5 ayda bir gider kazandan eti alır kızılcahammdan suyu doldurur dönerim
    bir halt olacağı yok.

Ben öncedwn bizim kasaptan alırdım sonra kardeşler bozuştu herhalde 2 ye bölündüler. Benim aldığımda yangın çıktı bir qra. Sonra öğrendimki kızılcahamdaki tüm kasaplarda kazandaki kombinadan alıyorlar eti. Hayvan kızılcaahammda yetiştiriliyor kazanq gönderilip orada kesiliyor. Kızılcahamqmda o yüzden et kazandan daha pahalı bende direk kazana terfi oldum. Çokta mennunum. 1,5 ayda bir gider kazandan eti alır kızılcahammdan suyu doldurur dönerim
    abi o yangını

kasaplar çarşısını, o koskoca pazaryerini, TOKİ'ye PEŞKEŞ ÇEKMEK için çıkardılar

1 dükkan yanmıştı.. oda yanmadı, dükkanların dışında aliminyum kepenkler vardı, yangın kepenklerin dışında çıktı... bahane ettiler

ben TÜRKİYE'nin hiçbir ilçesinde o kadar büyük, intizamlı bir pazar yeri bilmiyorum

tam turistik bir ilçeye yakışır bir pazar yeri

ama elinden alındı
    Son düzenleme : çıtak; 17-02-2024 saat: 17:38.

BÜYÜK KAPLICA'yı da şimdi BELEDİYE'nin elinden alıp TOKİ'ye PEŞKEŞ ÇEKTİLER

kızılcahamam'ın elinde, kızılcahamamlının elinde hiçbirşey bırakmadılar

hepsine çöktüler

ya sen neden demiyorsun.. gel ben sana bi ATEŞ SUYU doldurayım

BÜYÜK KAPLICA'yı da şimdi BELEDİYE'nin elinden alıp TOKİ'ye PEŞKEŞ ÇEKTİLER

kızılcahamam'ın elinde, kızılcahamamlının elinde hiçbirşey bırakmadılar

hepsine çöktüler

ya sen neden demiyorsun.. gel ben sana bi ATEŞ SUYU doldurayım
    Valla eskisinide beğenmezdim şimdi yaptıkları çok daha büyük beton yığını arkaya doğru ağaçları kesip oralarada beton püskürtmüşler yeşili yok etmekte bunlardan büyük yağmacı görmedim.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •