Kredi kartları ile ilgili çalışma yapılan seçenekler:
-Karta taksit kaldırılabilir
-Asgari ödeme oranı artabilir
-Limitler azaltılabilir
-Kart faizleri artabilir
-Yüksek limitli harcamalar kısıtlanabilir
(NTV)
Kredi kartları ile ilgili çalışma yapılan seçenekler:
-Karta taksit kaldırılabilir
-Asgari ödeme oranı artabilir
-Limitler azaltılabilir
-Kart faizleri artabilir
-Yüksek limitli harcamalar kısıtlanabilir
(NTV)
insanlar kredi kartı ile atlatarak geçiniyor... nasıl olacak kk olmayınca
ne yiyip ne içecek ?
karta borçlu, içerde yani
kredi kartını kısıtlayacak isen, o zaman önce vatandaşın kredi kartı borcunu ödeyecen, suyun içinden çıkaracanki; peşin para ile harcamaya başlayabilsin
NOT: gördüğünüz gibi, sadece elinde TÜPRAŞ olup suyun içinde olan yokherkeş suyun içinde
biz vopçular hariç
Böyle hikayeler de var..
..................
Bill Gates, Warren Buffett ile arkadaş olduktan sonra portföyünü çeşitlendirmeye başladı ve Microsoft hisselerini sattı.
Bill Gates'in bugünkü serveti 138 milyar dolar, eğer çeşitlendirmeseydi 1,33 trilyon dolar olacaktı.
Kafam karıştı. Şimdi bu Kartal İmam Hatip, ODTÜ den iyi mi değil mi?
Net bir bilgi verin de gençler boşa yanlış okul okumasın....Malum kaç sene emek var ucunda...
Bir de bu Kartal İmam hatip liler sadece kamuda değil, özel iş hayatında da başarılı. IQ yüksek olması etken olabilir. Malum LGS dereceleri iyiymiş..
Bayağı ihale de alıyorlar...Demek matematik zeka ile ince hesap kitap yapıp en rantabıl teklifleri veriyorlar. Kolay işler, hesaplar değil bunlar...İnce hesaplar....
İçinde bulunduğumuz Y.Y.'da eğitim=network hocam.
Yanında, öğrenme yöntem ve araçları ile güncel anlamda geçerli en az 1 yabancı dil veriyorsa... O okul iyidir.
Bizim açımızdan en iyi network, Kartal IHL'de var. Yine bizim açımızdan en geçerli yabancı dil: Arapça.
Öğrenmeye zaten gerek kalmadığından... Bu nedenle oyna devam.
onların aldığına ihale denmiyor... PEŞKEŞ deniyor canım
ben 20 senedir, ihale veren bir devlet kurumundayım
daha bizden iş alıpta öyle kartal imam hatiplileri gibi milyar dolarlık olan görmedim
bu enflasyon patlamasından sonrada, birçok firma ihaleyi alıyor... işte sözleşmesi idi, yer teslimi derken geçen 4 ayda bir bakıyor MAZOT 20'den gırk olmuş
ee tefe tüfe ? 1 açıklanıyor.. haliyle alacağı fiyat farkı mazut farkını karşılamıyor
bekliyor ki : FESİH KARARNAMESİ çıksın da işi başlamadan feshedelim
müteahhite diyorum ''owlum feshedecektin neden girdin aldın ?''
''ya şef belki kar ederiz diye attık o fiyatı, mazot oldu bimem ne, demir oldu bilmem ne... feshet, feshette kurtar bizi...'' deyor
İşte buna enflasyon deniyor. Kitler adamı, piyasayı. Günlük tüketim harcama sektörleri coşar ama böyle uzun süreli işlerde ne öngörülebilir fiyat verebilirsin ne de maliyet hesaplaması. Sonrasında iş artışı antin kuntin yaparsin bilmem belki yks de derece yapabilecek kartal imamhatip li isen işin içinden çıkartırlar.
Ekleme yapayım. Enflasyon devlet yönetimlerin istediği birseydir vatandaşı soyma mekanizmasıdır o yüzden sonsuza kadar sürdürmek isterler. Çözümü faiz artırmak değil para basmayı durdurmaktir. Kıs emisyonu bak ne oluyor.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri