Tacir ağa yemezler benden size mama yok
Tacir ağa yemezler benden size mama yok
Global bugünde mal aldı Pazartesi kap'a düşer kimin aldığı
Globalden bugüne kadar kım aldıysa bugünde o almıştır...karın açıklanmasına az kaldı bekleyelim bakalım
Bu patron alımları bana garip geldi. Bilançonun açıklanması bu kadar yakınken alım yapmışlardı ama o zaman bilançolar kötüydü. Bu bende bilançonun çok iyi gelmeyeceği izlenimi uyandırdı. Şirket sahiplerinin geçmişi şaibeli olduğu için iyi bilanço gelecek olsa bu sefer bilançoyu bilerek aldı algısı oluşacak ki bunu şu aşamada göze almalarını gerektirecek bir durum yok.
Ayrıca büyük patron en son alım gönderdiğinde 5.493 lota ulaşmış görünüyordu ancak bugünkü açıklamada işlemden önceki lot 5.506 gözüküyor. Arada açıklama yapmadığı halde 13 bin lot artı mal görünüyor.
Bilanço kotu gelseydı oncesınde satması gerekırdi simdi ise alıyor demek son alım fırsatları yoksa daha da yıkarsan almak zorunda kalacak bu arada yemi foruma yazan bıyıklı ky lar 7 den önce satmayacagını anons edıyorlar buda hissenin yukarı doğru önlenemez yükselişinde her seviyeden Cb nin alıcı olacağının işareti.,,hedefım 7 olsa mevcut ekonomık durumda 3 E 5 E bakmaz tek lot bile bırakmaz satardım...13 binlik lot fark bile Nasıl bir dürüstlük abidesiyşe karşı karşıya olduğumuzun ispatı...ytd
Bu arada bakab da gecen sene bir miktar kendi hissesını almıştı ...+ diğer isimler uzerınden toplanan mallar globallde 11 milyona yakın lot var kımın bunlar yıllardır hareket görmeyen hep artan...,filip kapital ve diğer bir kac kurum uzerınden de hesapları Var..,teyzosları Saime hatun üzerinede alıyorlar bence ve dışarıda bence 3 milyon max lot var...satan sattı katır inatlılar sona kaldı...bizim gb...yakarım yinede buralardan satmam.beklerım her yıl temettu alırım...hatta Bnm beklentım bu adamlar artan kapasiteyi bir anda satışta kullanıp seneye ciddi ciro artısı yapacaklar...ytd
Hepi topu 236 bin lot malı kalan Tacirler globalin alis yazdığı kademeyi görmesine rağmen 16 bin lot veriyor, globalin alım yaptığını görsen sen verirmisin? Ama bu amca veya delikanlı veya teyze her neyine güveniyorsa çekinmeden veriyor globale ben yemeyeceğim sen ye diyor, akıllı yatırımcı CB nin kap'a gönderdiği alis haberini görüp ayrıca kademedeki alışlarini görse vermez değilmi? o zaman tek açıklamasi var bunun tacirlerdeki ağa ile CB ayni safta hareket ediyorlar, satış varmış izlenimi yaratmak istiyorlar, düşen düşüyor tabiside, ak-şeker-Philip kapital-ziraat-tacirler-gedik ve nihayetinde global kağıt ile kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorlar görmez misiniz? bu arada globalin alımlarına bakıp bilançonun kötü geleceğine ihtimal vermiyorum, daha evvel global alım yaparken direkt aktiften alıyordu simdi ise pasife yazıp bekliyor ve yukarıda saydigim diger güruh malı globalin kucağına kendi elleri ile bırakıyorlar,
Bilanço iyi veya kötü gelsin hiç farketmez. Artik bir önemi kalmamıştır çünkü patron alıyor. Ötesi var mı? Hepimiz satsak alacak mı? Tabi ki alacak. Bunu tahtada görüyor ve hissediyorsanız o zaman bilançonun ne önemi var. Artık başka kulvardayız. Ayrıca bilançonun kötü geleceğini sanmıyorum. Kötü gelecek olsa patron şimdi alacağına bilanço sonrası alır hem daha ucuz olur hem de satıcı bulmak kolaylaşır.
Kanımca olan şudur ve tamamen hayal ürünüdür.
Patronun tahtadaki adam veya adamları bu seviyelerden artık satışa mal gelmediğini üfürmüşlerdir. Toplanacak olan mal bu fiyat seviyelerinden toplanmıştır. İkinci faz start almış resmileştirme işlemi başlamıştır. Mallar resmileşirken fiyat ta yukarı götürülerek diğer dökülenlerin de malları alınacaktır. Zaten ekonomide de sert rüzgarlar esmektedir fırsat bu fırsattır ve fazla zaman yoktur...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Yer İmleri