Bugün Ak yatýrým 4,10 a kadar ne varsa verdi, tacirler de Alnusta sattý, alan ziraat garanti ve þeker, Alnus fos çýktý en son takasýna saat 17 gibi baktýðýmda 73 bin lot civarý malý görünüyordu, son 1 saatte 12-13 bin lot mal sattý takasý 60 binlere düþtü, yine ayný 3 lü tacir þeker ak, bu tacirler var ya arkadaþ tarafýný iyice belli etti, kaðýt yükseliyor sýrf yükselmesin diye olanca mal sattý geçen hafta biliyorsunuz,
hissenin yükselmesini isteyen takoz koyar mý? Bunlarýn amacý belli, kaðýt gitmesin, biz olanlarý dökülenleri bir bir alalým, tac-þek-ak ben bunu yazdým forumdan 1 hafta atýldým, c yi çýkarýn ek'yi çýkarýn birleþtirin yani ..... konsorsiyumu demiþtim (erkekte bulunan bir organ tabi biraz farklý yazmýþtým, anlayan anladi)
bence ziraat te iþin içinde olabilir,
düþtükçe alýyorum, dün bugün 200 lot civarý aldým 4,43-4,52 aralýðýndan 10 ar lot, garanti 10 ar 10'ar lot alýmlar benden, bazende 25 er lot alýyorum garanti den,
Verin aðalar verin, sizinde hakkýnýzdan gelecek birileri çýkacak elbette,
Bu arada puma dan ses yok!
Devre kesici yediren arkadaþ puma senmisin? Bir sürprizim var demiþti de o itibarla
Þirket uyuyor seyrediyor sadece, nasýl bir þirketsiniz siz ya? çakallara teslim etmiþsiniz tahtayý, devre kesici yiye yiye bir hal oldu hisse, basit bir Aile þirketi olarak kalmýþsýnýz o kadar, bir arpa boyu yol gidememiþsiniz, ne kurumsallýk ne profesyonellik ne bir vizyon hiçbiri yok sizde, ky nin dürtüklenmesine ön ayak oluyorsunuz baþka bir þey yapmýyorsunuz,
Benden hissemi alamazsiniz hangi numarayi çeksenizde satmam, Allah sattirmasin, ben hep aliciyim bugune kadar tek lot satmadim hep aldim, siz kendi aranýzda tepiþin durun,
Cem Bakioglu yazik sana , hissenin düþtüðü bu duruma hala sessiz kalýyorsun ya, sessiz kalmak bir anlamda kabullenmektir,
Yer Ýmleri