Siz düþünün bence, benim için hava hep hoþ
Siz düþünün bence, benim için hava hep hoþ
Bu sözler CB ve güruhuna,
9 aylýk mali tablolarý görelim,
CB ve mahdumlarý! bu sözler sizin için iyi dinleyin, banka faizleri yýllýk %11-12, enflasyon %9-10 aralýðýnda, ben ise bu hisseden yýlda en az %15-%20 kazanýyorum, yani reel anlamda kar ediyorum, yani þunu demek istiyorum, örümcek sabrýmýda eklediðimde bu hisseleri satmak için hiçbir nedenim yok! Alamazsýnýzzzzzzz benden,
Tahtanýn alýþ kademelerine dikkat edin, birileri en alt kademeden baþlayarak 10 lot alýþ yazýyor kademelere yukarý doðru hep 10 lot alýþ giriyor, bununla nereye varabilir bilinmez ancak zamanýnda gördüðüm bir olay vardý ayný bunun gibi birileri 1999 yýlýnda BRYAT Borusan yatýrým hissesi tahtasýnda aynýsýný yapýyordu, her gün kademelere 10 ar lot 10 ar lot alýþ giriyordu aþaðýdan yukarý doðru tüm kademelerde her gün 10 lot alýþ vardý aþaðýdan yukarý doðru ve bunu günlerce aylarca yaptýlar, sonra ne mi oldu? ben 9,50 TL.civarýndan tüm malýmý sattým, býkmýþtým çünkü hergün ayný þey, iþlem hacmi yerlerde, borsa çýkarken yerinde sayar, borsa düþerken en önde koþar, tepkisiz uyuz bir kaðýttý, býktým ve sattým, 1 hafta içinde tavan serilerine baþladý, yaklaþýk 4 ay içinde 63 TL.oldu bende kafayý yedim tabi🙃
bu sebeple ben yýllar içinde sabýrlý olmayý öðrendim, hoþumamý gidiyor bu durum hayýr, can sýkýcý bir durum ancak benim bildiðim bir doðrum var ve bu doðrum henüz satýþ zamaný olmadýðýný söylüyor,
Bugün inþaattaki resýdence larý teslim almak için TR deydýk.212 avm de karfurda doðuþ paketlerýne baktým.hicbiri bakab degýldý.sg ambalajdý...iþimiz yas.ytd
Yer Ýmleri