Bahsi geçen güvenlik, biliþim, sigorta,inþaat firmalarýnýn büyük ortaðý holding ise, bu adamlar holdingi halka arz ederler diye düþünüyorum,
Bahsi geçen güvenlik, biliþim, sigorta,inþaat firmalarýnýn büyük ortaðý holding ise, bu adamlar holdingi halka arz ederler diye düþünüyorum,
Bir arkadaþým BAKAB firmasýna aktiflerin sigorta deðerini sormuþ, gelen cevap bu,
Deðerli Yatýrýmcýmýz;
Þirketimize yöneltmiþ olduðunuz sorular yatýrýmcý iliþkileri birimimiz tarafýndan deðerlendirilmiþtir.
Bu baðlamda, Þirketimiz maddi duran varlýklarýnýn sigorta yapýlmasý ve/veya kamuya açýklanmasý konusunda Sermaye Piyasasý Düzenlemeleri çerçevesinde uygulanmasý zorunlu bir hüküm bulunmamasý ve maddi duran varlýklarýmýzýn sigorta deðerinin tüm paydaþlarýmýz ile paylaþtýðýmýz kamuya açýklanmýþ bir bilgi olmamasý nedeniyle, finansal tablolarýmýzýn dipnotlarýnda yer alan bilgiler haricinde bireysel olarak yatýrýmcýlarýmýz ile paylaþabileceðimiz baþkaca bir husus bulunmamaktadýr.
Þirketimizin tüm paydaþlarýmýzý ve kamuyu eþit þartlarda bilgilendirme politikasý nedeniyle; yatýrýmcý iliþkilerine iletilen tüm sorular kamuya açýklanan bilgiler ve finansal tablo dipnotlarýnda yer alan hususlara paralel olarak cevaplanmaktadýr.
Mevcut durumda üretim yapan 4 adet tesisimiz bulanmaktadýr. Üretim tesislerimiz, Solvent tesislerimiz ve aktifimizde bulunan maddi duran varlýklarýmýz oluþabilecek risklere karþý sigorta yoluyla teminat altýndadýr.
Saygýlarýmýzla,
Bak Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Þ.
Yatýrýmcý Ýliþkileri Birimi
bakab ýn solvent geri dönüþüm yatýrýmýn dan haberi olan arkadaþýmýz veya bilgi alabilecek varsa sevinirim arkadaþlar bu kagat için önemli ilgilenen olursa sevinirim
Sent from my iPhone using Tapatalk
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!!!
Daha önce yaptýklarý gibi yine fabrikayý yakarlar giderler. Sigortalarýný yesinler. Ýnþallah dolap çeviriyorlar ise hakettiklerini bulsunlar. Bunca zaman , yýðýnla insanýn ahýný aldýlar, tek düþündükleri küçük yatýrýmcýyý tokatlamak. Hissede kendileri gibi sýðlaþtý. Bu iþin ahireti de var. Helal etmiyorum aslaaaaaa
Ne oldu ký solvent tesýsý mý patladý
Ya arkadaþ bu nasýl iþtir? 6,12 lerden gezen hisseye ne oldu da 5,80 i gördü? Þu an 5,89 4 tane üretim tesisi varmýþ mýþta,solvent tesisi varmýþ mýþ ta, varda ne oluyor? Sigorta deðerlerinizi bile gizliyorsunuz! bildirim zorunluluðu yok diyor SPK, bildiremezsin demiyor! Açýkla ne zararý var? Açýklayamaz çünkü açýklasa piyasa deðeri ortaya çýkacak, hisse yükselecek! vatandaþ saldýrýp geri kalan lotlari alýr diye ödleri kopuyor,
Korkma titre eyyyy bakigiller!
Eðer bir gün kottan çýkarsa sigorta bedelli uzerýnden hýsselerýmýzý gerý alsýnlar ...eðer Bi gün yangýn çýkarsa sýgorta sýrketýnde baþvururuz dýgortadan para koparmak için sigorta bedelýný yuksek tutmuþlar dýye...zeki akasyanýn petrol krallarý filmindeAli Þen : " bu namýssýzlar benzýnýmý çaldýlar memur bey'" hani beledýyecýlete benzýnim yok dýye imza vermemýsmýydýn der zeki min filmdeki sevgýlýsý...ulan Cb yatcak yerýn yok ...ytd
Yer Ýmleri