Originally Posted by
BLACKM
Hisseyi Halen alýyor bu güruh yandaþlarý uzerinden, ve hala hisseyi test ediyorlar, bir anda sürmüyorlar, buralardan da veren olurmu diye yavaþ yavaþ ilerliyorlar, 6,40!a geldi dayandý, bu bakicambazlarin bilemediði veya dusunemedigi þudur, bu fiyatlardan bol bol alýrýz diye düþünmelerine raðmen niye acaba satan yok? sebebi þudur, örneðin ben maliyetim 3-3,5 TL.civari olmasina raðmen benim bir hedefim var ve o hedefim 2 basamaklý fiyatlar olduðunu buradan baðýra baðýra söyledim ve hala da söylüyorum, diger uzuncu arkadaþlarýnda maliyetleri asagi yukarý aynýdýr, 6,40 baktýðýn zaman kardayiz, ancak hisseyi bilen yatýrýmcýlar olarak en az 15 TL.olmasi gerektiginide cok cok iyi biliyoruz ve ben bu yüzden satmýyorum, benim gibi uzun vadeli tutan diger yatýrýmcý arkadaþlarda ayni þekilde çift basamaklilari gormeden vermeyeceklerdir, elinde malý olupta bu fiyatlardan veren zaten verdi mallarý kalmadý bu arkadaþlarýn, kalan mallar bizlerde, bizde ne zaman satacaðýmýzý söyledik zaten, Bakicambazogullari korkmayýn bu fiyatlardan,zaten malda alamýyorsunuz, biz vermiyoruz bu fiyatlardan versek zaten verirdik 5 li fiyatlardan, 6,40 oldu hala vermiyorsak bir bildiðimiz var deðilmi? Bu bildiðimiz þeyi de zaten size söylüyoruz, ýzdýrabý yandaþ gürûhunuza çektiriyorsunuz haberiniz yok, biz bekler dururuz, zaten de bekledik, bizi alýþtýrdýnýz beklemeye, beklemezsek üzülürüz😂 Yani kýsaca bizden bu fiyatlardan mal çýkmaaazzzzz! Siz ancak nal toplarsýnýz,
Yer Ýmleri