Fehmi abi, bugün telefonda sormuþtun ya kar belli oldumu diye, abi güzel kar açýkladý, 31,33 milyon TL.net kar açýkladý,
Fehmi abi, bugün telefonda sormuþtun ya kar belli oldumu diye, abi güzel kar açýkladý, 31,33 milyon TL.net kar açýkladý,
bu bilanço artýk iki basamaðý hakediyor...
Mali tablo beklentilerin üzerinde geldi. Ciro, brüt karlýlýk, FAVÖK, net kar kalemlerinin hepsi beklentilerin üzerinde geldi. Aslýnda VUK bilançosunun detayýnda yer alan çalýþmayan kýsým giderinden dolayý böyle bir bilanço gelebileceðini tahmin etmiþtik.
Bilanço ile ilgili tek eleþtirilebilecek konu genel yönetim giderlerinin yüksekliði. Aslýnda bu sene bu kalemde bir iyileþme olmuþtu ama son çeyrekte anlamsýz bir yükseliþ olmuþ. Ýlk üç çeyrekte 5-5.5 milyon bandýnda olan bu gider son çeyrekte 7.5 milyona yükselmiþ. Toplamda 23.7 milyon olan genel yönetim giderinin bu þirket için yüksek olduðunu düþünüyorum.
Bilançoyu çok detaylý irdelemeye gerek yok þimdi odaklanmamýz gereken ve önemli olan konu 2018 yýlý bilançolarý...Þirketin olmasý gereken deðerlemeyi ise daha önce defalarca yazdýk.
%20 potansiyeli var bu kara göre. Yarýn 8.00 gösterirlerse yakýþýr ya da 7.50 den yukarýdan malý basýp bir süre sessiz kalýr. Hayýrlýsý olsun. Tablo gayet güzel umarým tahta yapýcý da ayný þekilde düþünür. Bilançoyu okuyanlarýn da dikkatini çekecek ve yeni yatýrýmcýlar da üþüþecektir. Ýyi geceler
sayýn puma mal bulurlarsa üþüþürler iyi gecelerrr anca cift rakamdan sonra ihtiyacý olanlar satar ben kendi adýma daha yeni baþliyoz 17 yýl bekledik daha cok yillar beklerim bana faydasý olmadý toruna olurr iþallahhh daha nice genel kurullaraaaa sayýn blackm teþekkürlerrr
122 bin lot iþlem oldu kum saatinde çatlak mý var.
Yer Ýmleri