20 bin ton ilave kapasite yatýrýmýn deðerini 170 milyon TL.açýkladýlar, BAKAB kapasite 30 bin ton civarý þimdilik, 30 milyon EUR ilave yatýrým kararý almýþtý, yani þimdiki kurla 120 milyon TL.gibi, tamamý kapasite artýþý icin deðildi, solvent geri kazaným tesisi vs., ancak kapasite artýþýda var bu son yatýrýmda, ilave 8-10 bin ton kapasite artýþý olsa yaklaþýk eder size 40 bin ton kapasite, 20 bin ton son teknoloji kapasite yatýrýmý 170 milyon TL.ediyorsa biraz eski ancak çoðu yeni teknoloji iceren 40 bin ton üretim kapasiteli toplam yatýrým en az 300 milyon TL.eder, ayrýca yapýlmakta olan solvent geri kazaným tesisi, depolama tesisleri, fabrika arazileri, sektördeki tecrübesi, ihracat olanaklarýnida üstüne ekleyin, 400 mu? 500 mu? Eder artýk bilinmez, bu kaðýda Citi ve Deutchbank el atacakki bu deðere ulaþsýn, ben bugün gözlemledim, 200 lot alýþ yazýyorum 4,00'a hemen üstüne 4,01'e birisi alýþ yazýyor, adamlar mal kaptýrmak istemiyor, son dakka birisi 4,01'e 17 kusur bin lot alýþ yazdý, yarýn bakalým ne olacak? Ancak yukarýdaki bu haberlerden sonra kaðýdi bu seviyelerde zor tutarlar, zaten bedavaydý almayaný dovuyorlardi, 2,5-3 TL.arasi fiyatlardayken 3 TL.den 4 TL.den mal almayanlar yarýn birgün kaðýt 8-9 TL.seviyelerine gelince siraya gireceklerdir almak icin, burayada yazýyorum nokta.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Genel kurul tarýhý 28 nisan mý
Genel kurula katilmak icin ne yapmamiz gerekiyor?araci kurumdan yazi belge aliniyor mu?genel kurul tarihi saati ve yeri bilgisini paylasirmisiniz?ytd
4.00 altýna düþecek gibi :(
Bendede düþecek gücü yok...Endex referandum sonrasý gumleyýnce bakab 3.4 lere kadar iner....ytd
Bugün 4 un altýna sarktý son takas durumunu verebilecek arkadaþlar var mýdýr
Yer Ýmleri