düþmesini istiyorsaniz basýn düþüp düþmedigini görürsünüz bu kadar basit bizde görürzz sizi genel kurula bekliyorum havaalanindan ben alacamm hem fabrikayý kezdirim sizi bekliyorummm slmmmmlarrr
düþmesini istiyorsaniz basýn düþüp düþmedigini görürsünüz bu kadar basit bizde görürzz sizi genel kurula bekliyorum havaalanindan ben alacamm hem fabrikayý kezdirim sizi bekliyorummm slmmmmlarrr
Niye düþmesini isteyelim. Düþerse biz de zarar ederiz. Biz deðerlendirme yapýyoruz. Bana göre gelecekte 10.00 lu rakamlarý geçecektir. (Tabii kar bu þekilde devam ederse). Þimdilik güçlü durmuyor.
Nazik teklifiniz için teþekkür...en erken mayýs sonu gb TR gelecez...hem Ramazan hemde basýn expressteki rezidence larýn teslimi haziranda gerçi mutahit temmuz basý demeye baþladý...bu arada uçak biletlerine dünya zam yapmýþsýnýz THY tüm zararý yolculardan çýkarak sanki ...kaç kiþi gelebilir danýyorlarki alamanyAda herkes merkel gb yaþýyor yemin edýyorum uçak birlerinden dolay gelemeyen insanlarý duyuyýruz...bu arada Nasýl tesýsý gezdýrceniz þirkette bekçi falan mýsýnýz???bu fýrsatý kaçýrdýðýma üzüldüm...61500 lot býrakýn da Gnl kurulda temsil edýlmesýn...zaten önce de yoktum insallh yeni yatýrýmcýlar bizim gb tembel çýkmazlar...ytd
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patron sertaca söylerim 61500 lotu var rezidenceside bitiyo belkisatar bakaba biraz daha yatýrým yapar derim özel olarak sizi gezdirirler yanlýz ucak biletine bir þey diyemem ben þirkette bekci falan olarak bekliyo olacamm
4 lu fiyatlarý yukseltmiyorlar, sanki buradan mal toplayacak enayi spek, lan salak zaten satan sattý verecek olan verdi, KY de 50-100 bin lot mal yokki, olsa olsa 5-10 bin lot veya 10-15 bin lot mal var, çoðu böyle, 4 ten geriye dogru 4,00-3,99-3,98-3,97-3,96 vs kademelere elinde 5-10 bin lot yada 10-15 bin lot Mali olan zaten satmak isterse verirdi, ortalamasi yine bu fiyatlara yakýn olurdu yaný 3,98 gibi ortalama ile verirdi zaten, elinde 5-15 bin lot olan KY malýný sattý habarin yok spek efendi hala anlamadýn mi? Ha biz nemi yapýyoruz? Kendi adýma fiyata bile bakmadan aktiften alýyorum spek efendi, anladýn sen onu🤑
Özel giriþim sermayesi Bedminster Capital, Propak Ambalaj'daki yüzde 80 hissesini satýþa çýkarýyor.
Propak tarafýndan konuyla ilgili açýklama yapýlmazken, konuya yakýn bir kaynak "Bedminster Capital Propak Ambalaj'daki yüzde 80 hissesinin satýþý için yetki verdi. Ýki ay içinde iþlemin bitmesi beklenebilir. Aralarýnda Constantia'nýn da olduðu dört farklý grup satýþla ilgileniyor" dedi.
Bir baþka kaynak da satýþ için özel giriþim sermayesi þirketi Bedminster'in yetki verdiðini belirterek "Ýlgilenenlerden biri de Etapak Ambalaj firmasý" dedi.
Etapak, Özgörkey Holding bünyesinde bulunuyor.
Tüketim sektöründe büyüme beklentilerine paralel yabancý ilgisinin son yýllarda arttýðý ambalaj sektöründe, geçtiðimiz aylarda da Korozo Ambalaj, özel giriþim sermayesi Actera Group tarafýndan satýn alýnmýþtý.
Çok önemli bir haber...Propak Ambalaj, Bak Ambalaj gibi flexible ambalaj üreten bir þirket. Satýþ fiyatý Bak Ambalaj için de çok belirleyici olacaktýr. Kesin emin deðilim ama Propak'ýn Bak Ambalaj'ýn 2/3'ü büyüklüðünde olmasý lazým.
Bunun dýþýnda sektör çok hareketli. Devamlý satýþ ve ortaklýk haberleri geliyor. Bak Ambalaj da büyük potansiyeli olan ama 5 yýldýr patronun alavare dalavereleri ile karý düþürülerek deðersizleþtirilen bir þirket. Arka arkaya öyle haberler geliyor ki artýk patronun da yapacaðý biþey kalmadý.
Son düzenleme : yarýmada; 11-04-2017 saat: 20:45.
Propak fabrikasýna 400 metre mesafede 2.5 donum fýndýk bahcemiz var.bakabýn buyuklugunu bilemem ama propak ole ahým sahým bi yer deðildi...Akcakoca-Duzce karayolundan 300 m kadar içeride.ozellikle cipslerin ambalajýnda kullanýlýyor.4 farklý iþletmesi olan bakabýn bence ancak yarýsý eder.sonucta fýndýk bahcelerinin içine kurulmus arsa bedeli 10 milyonu gecmez.bakabýn ise en az 100 milyon arsa bedeli var.
Sevgili ortaklarim referandum dan sonra tekrar hareketlenecegimizi düþünüyorum. 4 un altinda yuksek miktarda lot gormedim hic. Merak eden olursa normal bir borsa gününde 5000 lot koysun direk aliyor sonra ölü taklidine devam ediyor.Günlük cu yeri kesinlikle degil al sat yapamazsin hacim cok düþük. icimden hep egprofil gibi ucup gidecek gibi geliyor. Referandum oncesi cikmayi düþünüyordum ama spek olsam da referandum öncesi toplardim herhalde. Uzun vadede bekleyenler icin sorun yok gibi duruyor kagit.
Yer Ýmleri