Yeter kýr þu zincirlerini.
Huawei mate 10 pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yeter kýr þu zincirlerini.
Bak Ambalaj tarafýndan yapýlmasý planlanan Solvent Geri Kazaným Tesisi projesi ile ilgili 'ÇED Olumlu' kararý verildi
27/02/2019 09:48:22
Bak Ambalaj tarafýndan yapýlmasý planlanan Solvent Geri Kazaným Tesisi projesi ile ilgili 'ÇED Olumlu' kararý verildi.
Çevresel Etki Deðerlendirmesi Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðünün internet sitesinde konu ile ilgili yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"ÝZMÝR ili ÇIGLI, ilcesi Ýzmir Ýli, Çiðli Ýlçesi, Atatürk Organize
Sanayi Bölgesi, 26.I.III pafta, 2136 ada, 7 nolu parsel mevkiindeki
BAK AMBALAJ SAN. VE TÝC. A.Þ. tarafýndan yapýlmasý planlanan SOLVENT GERÝ KAZANIM TESÝSÝ projesi ile ilgili olarak Bakanlýðýmýza sunulan ÇED Raporu Ýnceleme Deðerlendirme Komisyonu tarafýndan incelenmiþ ve deðerlendirilmiþtir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliðinin 14. maddesi gereðince Komisyon çalýþmalarý ve halkýn görüþleri dikkate alýnarak Bakanlýðýmýzca “Çevresel Etki Deðerlendirmesi Olumlu” Kararý verilmiþ olup ÝZMÝR Valiliði(Çevre ve Þehircilik Ýl Müdürlüðü) tarafýndan kararýn halka duyurulmasý gerekmektedir. Ayrýca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayýlý Çevre Kanununa istinaden yürürlüðe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulmasý, mer’i mevzuat uyarýnca ilgili kurum/kuruluþlardan gerekli izinlerin alýnmasý gerekmektedir. "
https://ced.csb.gov.tr/izmir-ili-cig...-duyuru-373086
bir halt olacaðý yok.
arkadaþlar son bir aydýr hastam vardý hep onun ile uðraþýyordum..bu bir aylýðýn yorgunluðu iliklerime kadar iþlemiþ...bu süreçte sadece durdonun bilançosunu ve bir miktar da tirenin bilançosunu inceleyebildim...bakab a hiç bakamadým...bakabtan çok umutluydum ama þu ana kadar hareket etmediðine göre galiba pek de iyi bir bilanço açýklamamýþ gibi..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
aselsanda da çok yazdým doðrudur..yanlýþ hatýrlamýyorsam o vakit aselsanda yýl sonu karýný 2,3 milyar tl olarak tahmin etmiþtim...sanýrým neredeyse o miktarda gelmiþ..
bu yýl ambalaj ve yazýlým sektörleri iyidir...bunun dýþýnda yükselen döviz nedeni ile çok düþmüþ hisselere bu aralar dövizin inmesi nedeniyle ciddi talepler geliyor..þu anda bu üç seçenekten hisse seçmek gerekiyor...
durdo ise tam beklediðim bilançoyu açýklamazsa da oldukça güzel bir bilanço açýkladý..bu bilanço ile yolu açýldý..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Allah'a þükür bu günleri gördüm. Artýk düþse de gam yemem. Yol açýldý. Akþam takaslari atacak kardeþe teþekkürler
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayný tas, ayný hamam.
Takas ve aracý kurum yatýrýmlarý önemli. Bende alýrým bir dal.
Sürekli baský, sürekli satýþ. Kaðýdýn zaten doðru düzgün alýcýsý yok, gelini de bezdirip, gönderiyorlar.
Yer Ýmleri