3 aylik kar aciklamadi mi?sirket b grubu oldugundan mi buyuk sirketlerden bile daha sonra kar acikliyor.Portfoyumde 4 kagit var en gec kar temettu aciklayani bu.Ben bu isi cozemedim gitti..Cesitleme icin aldik surunduruyor.hadi hayirlisi
3 aylik kar aciklamadi mi?sirket b grubu oldugundan mi buyuk sirketlerden bile daha sonra kar acikliyor.Portfoyumde 4 kagit var en gec kar temettu aciklayani bu.Ben bu isi cozemedim gitti..Cesitleme icin aldik surunduruyor.hadi hayirlisi
Hissede patron harici 3-4 milyon lot ancak vardýr. Bu hisselerin çoðunluðu da hisseyi en az 6-7 yýldýr taþýyan kiþilerde ve bu kiþiler kýsa vadeli kar peþinde deðiller.
Bu yatýrýmcý grubu þirketin yapýsýný detaylý olarak biliyor. Þirketi etkileyebilecek geliþmeleri (hammadde, kur hareketleri vs.) yakýndan takip ediyor ve olumlu geliþmeler olmasýný belki de patrondan daha fazla istiyor.
Son 2-3 yýldýr mali tablolar ufak tefek detaylar dýþýnda düzelmesine raðmen hisse fiyatý ayný paralelde hareket etmedi. Hissedeki fiyat hareketlerinin tamamen patronun kontrolünde olduðu çok açýk. Artýk þirketin de küçük yatýrýmcýyý yolunacak kaz olarak görmeyip eski alýþkanlýklarýný bir kenara býrakmasý lazým.
B. C grubuyla alakasý yok sýrketýn kýllýgý siz ne iþe duþmuþsunuz haberýn yok...her turlu dalavere var...kac yýldýr hýssedesýnýz ilk kez mý farkettýnýz...temettu açýklar genel kurulda son dk geliþmesi olur temettu artar vs....alýnacak hýsse degýl bizdeki ask olmasa...3 aylýk sanýrým 10 mayýsta açýklanýr...
Aydinlatici bilgi icin tesekkurler 6bin lottan ne olur.son 3 yldir iyi temettu verdi bu yuzden fiyattan ziyade kar payina odakliyim.Tupras karton bakab ecilac hisselerim.Diger hisseleri artiriyorum.ben 12 ayda bir hasat alirim.kisa vade fiyata bakmam.hisse hakindaki cehaletim bundan.iyi geceler herkese
Ýlk çeyrek bilanço beklentimde ufak bir revizyon yapmam lazým. Brüt karlýlýðýn biraz düþük geleceði (ilk çeyrek kur hareketi nedeni ile) beklentimle tahminimi 120 milyon ciro, 25 milyon brüt kar ve 9,5 milyon net kar olarak revize ediyorum. 15 milyon faaliyet karý ve 19,5 milyon da FAVÖK beklentim var. Gelen bilançolara bakýlýrsa bu rakamlar bile çok olumlu algýlanacaktýr.
Hammadde ve kur tarafýndaki gidiþat ile Bakab'ýn bu sene Bist geneline göre pozitif ayrýþmasý lazým. Ýkinci çeyrekten itibaren karlýlýk artacaktýr. Yýl sonu kar beklentim ise 50 milyon üzeri (anormal kur hareketleri olmazsa) olarak devam ediyor.
Haftaya ak koyun kara koyun bellý olur 10 mayýs cuma saat 20: 00 de...kent Hastanesi onkolojý kýsmýný açmýþ ...bunca ky nýn Hakký'ný yeyen Cb insallah þifa bulmayan tek hastasý olur...Rabbým sen býlýyon...Bn çift rakamlý kar bekliyorum Ziya yatýrým yok harcama yok...Bn olsam býraz borç kapatýrdým...ytd
Yonetým kurulu üyemiz SN RB vefat etmiþ topraðý bol olsun Allah rahmet eylesin...dua dýsýnda biþey gotutemýyor ýnsan......Cb yide sahalarda görmek isterýz ki yetim Hakký yedýklerý tez Zaman'da çýksýn..Bnm uzun zamandýr anlamadýðým Bý husus var...sýrket agýrlýklý olarak ihracat yapýyor buna raðmen kur artýþlarýmda gder yazýyor...Alýnan yabancý kredýletden ise yatýrým yapmadýðý Zaman'larda bu gýderýn nispeten azalmasý gerekmez mi..,ytd
Yonetým kurulu üyemiz SN RB vefat etmiþ topraðý bol olsun Allah rahmet eylesin...dua dýsýnda biþey gotutemýyor ýnsan...😇...Cb yide sahalarda görmek isterýz ki yetim Hakký yedýklerý tez Zaman'da çýksýn..Bnm uzun zamandýr anlamadýðým Bý husus var...sýrket agýrlýklý olarak ihracat yapýyor buna raðmen kur artýþlarýmda gder yazýyor...Alýnan yabancý kredýletden ise yatýrým yapmadýðý Zaman'larda bu gýderýn nispeten azalmasý gerekmez mi..,ytd
Yer Ýmleri