http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...hayat-28264559
Adamýn hayaýt cile dolu...týplý kuccuk emrAh gb......
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...hayat-28264559
Adamýn hayaýt cile dolu...týplý kuccuk emrAh gb......
Linkte bir sey dikkatimi çekti, adil daðýtmayý severim demiþ ancak her nedense bu karin agrisinda pek adil degil, kari sadece son 2 senedir daðýtýyor o da sondakikada verilen oneri ile oluyor? Nasýl bir adil daðýtým ruhudur bu? Sadece kendi menfaati varsa adil daðýtmayi sevmek adil deðildir!
Vermeden almak Allah'a mahsustur eyyy CB efendi, hissedarlarýna bakacaksýn, vereceksin, kazandýracaksýn hep bana Rabbena olmazzzzz.
ESKI BÝR HABER----
Kurul, Bak Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu üyeleri Cem Bakioðlu, Erol Narin, Ali Enver Bakioðlu, Meriç Bakioðlu ve Nihat Gündüz’ün genel kurul onayýna sunulmaksýzýn hisse senedi alým satýmý yaptýðýný belirleyerek, bu iþlemlerden doðan 178 milyar 999 milyon 92 bin 925 liralýk zararýn faiziyle birlikte 1 ay içinde þirkete geri ödemelerine, aksi halde tespit davasý açýlmasý kararý aldý.
CB baþkalarýna hayýrseverlik yapmýþ olabilir, kamu yararina bazi isler yapmýþ olabilir, ancak hayýrsever olan, kamu yararina hizmeti görev addeden birisi neden yýllarca yatirimcisini süründürüyor? Hýncý mi var KY ye?hissedarina?
ne alýp veremediði var? hisselerin yükselmesine bir dönem müsaade edilmedi herkes biliyor bunu, peki ne oldu o sýrada sayýn yarýmada yazmýþtý, CB ve güruhunun beleþ fiyatlara aldýðý lotlari yazmýþtý, hisse baskýlanacak, bunun kime faydasý var?tabikide hisseyi toplayana, kim toplamýþ hisseyi? Ben veya babam degil, CB ve saz arkadaþlarý, o zaman??? Adillikten, adaletten, hayirseverlikten bahsetmeyelim komik oluyor çünkü, yatýrýmcýsýna kazýk atan bir zihniyet adillikten, Þeref'ten, onurdan yoksundur.
Bilançolarýný SPK mevzuatý gereði tüm aktiflerini ve pasiflerini satýþ fiyatý ile yeniden güncellesinler bakalým, ortaya ne çýkýyor? Özkaynaklar kaç paraya çýkýyormuþ? Piyasa deðeri daha yeni 145 milyon TL.oldu, piyasa fiyatlamýyor diyorlardý, Versinler hadi 250 milyon TL.ye tüm þirketi maden piyasasý bu, alicisini biz buluruz merak etmeyin, vermezler çünkü onlarda biliyor hissenin ederinin yaklaþýk 13-14 TL. oldugunu, 500 milyon TL.dir bana göre bu þirketin ederi,
Yine bilançoyu en son öðrenen bakab yatýrýmcýlarý olacak herhalde
Yer Ýmleri