Aðustos'ta 2.donem Mali tablolar gelecek, karlýlýk iyi olursa benim beklentim 6 TL.
Aðustos'ta 2.donem Mali tablolar gelecek, karlýlýk iyi olursa benim beklentim 6 TL.
Bu þirkette olan biteni yazmaya kalksak kitap olur. Sadece basit bir matematik hesabýyla bile neler çýkar neler.
Mesela 2016 yýlýnda hammadde fiyatlarý euro bazýnda %15-20 aralýðýnda düþmüþ. Þirketin aldýðý hammadde tutarý ( mürekkep vs. hariç) yýlda 150 milyon tl ye yakýn. Sadece buradan yýllýk 20 milyonun üzerinde artý deðer gelmesi gerekiyor. Dikkat edin bu sadece hammaddeden gelmesi gerekenen artý. Euronun tl bazýnda artýþýndan dolayý gelecek artý bakiyeyi saymýyorum bile.Þirketin olaðan kar akýþýný da saymýyorum. Sadece artý gelmesi gerekeni söylüyorum. Ama gelmiþ mi kocaman bir hayýr.
Þirketin 2016 yýlýnda açýkladýðý kar 10.8 milyon...
iþlem hacmi çok güdük.. amatör eðlendirir styla
Yavas yavas devam ediyor. Bilanco donemi tekrar hareketlenecegini umuyorum. 1 sagi 2 yukari devam eder
Tüm mal toplu paketlenmiþ vaziyette
Bu tahtada spek ve kadim yatýrýmcýlar var. Baþka da kimse yok. Günlükçü zaten girip çýkamaz. Adam tek emir 50 k alýþ yazýyor veren yok. Olmaz da zaten. Alayým desen 10 basamak 5 k satýcý.
Patron malý piyasaya sürerse hacim olur. O da olamayacaðýna göre....
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece sesli düþünüyorum ! Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE !!!
Altmýþ kusur Bn lot var 10 liradan bile tek lot satmam çocuðumun uzerýne yemýn olsun ký...Cb nin kendi bilir satarsa sembolik olarak bir kaç bin lotunu alýrým manevý tatmýn için...Arnavut inadým tuttu mu elimdeki lotlarýný baðýþlarým türgev E ... Binde 3 hisseyle sirketýný kaybeder Bn zaten bu kaðýttan kazancaðým paracýklarla babamýn adýna okul yaptýrcam...yani duþmuþ çýkmýþ çokta zýrt... Gnl kurul toplantýlarýnda ky karþýsýna çýkamayan Cb düþünsün...yarýn kul Hakký'yla Cenab-ý Hakký'n karþýsýna Nasýl çýkacak...ytd
Yer Ýmleri