Fýkýr fýkýr fýkýrdýyor,
Þýkýr þýkýr þýkýrdýyor
Etfler [emoji457]
Halving [emoji457]
Fed in gevþemesi [emoji352]
Fýkýr fýkýr fýkýrdýyor,
Þýkýr þýkýr þýkýrdýyor
Etfler [emoji457]
Halving [emoji457]
Fed in gevþemesi [emoji352]
yapýlýyor.....https://akademi.bitlo.com/makale/kri...-nasil-yapilir
açýlýyor....
kaldýraçta dikkatli olunmasý gerekir.....pin barcýklarla....mc yapmak moda.....
ayrýca...kaldýraçta....7/24 olayý olunca...likidete iyi ayarlanmalý.....
new-london-asya parametreleri.....
kaldýraçlý iþlemlerdeki þikayetleri okumakta fayda var.....
https://www.sikayetvar.com/binance/kaldiracli
bence kaldýraçtan uzak durun.....
16.07.2024 - 10.12.2024
okudum... sanýrým bu binance tr kaldýraçlý iþlem ve stop iþlemlerinde bayaðý sýkýntýlý
peki 1/100 e kadar kaldýraçlý iþlem yapýlabilecek, önerebileceðiniz baþka bir platform varmý ?
o binance tr'yi indirdim telefona, teminat göndermedim ama 2 gündür inceliyorum, kaldýraçlý iþlemi nasýl yapacaðýmý da anlamadým. neresine basacam ? neresine ne yazacam da pozum diyelim 1/20 kaldýraçlý olacak onuda anlamýþ deðilim
57.5'tan aldýðýmýz gazla(?) kabaca 63 üzeri günlüklere al verdirdik ama haftalýklarý düzeltemeden tekrar aþaðý döndük
geçici de olabilir ama tekrar 57.5, hatta 51.5 olasýlýðý masadan kalkmadý.
zaten ola ki inerse 57.5 altýnda cidddi aþaðýlar olmadýkça ben dokunmam açýkçasý
öncelikle ilginize teþekkür ederim
ama benim gibi teknolojiyi 100 sene ileridentakip eden birine bulaþtýysanýz, sorular bitmez
1. si.. ben binance tr'ye üye oldum, bilgisayardaki ekraným bu
kaldýraç olayýda þurasý sanýrým... 50x iþaretlemiþ oluyorum bununla deðil mi ?
bu benim üye olduðum binance tr ile sizin söylediðiniz binance global ayný mý ?
deðil, sizin söylediðiniz daha kullanýþlý ise onamý üye olmalýyým ?
2. þorta fonlama faizi var ise... açtýðýmýz þortu diyelim 5. saatte kapattým... flatim
yarým saat sonra tekrar þort açtým... 6 saat süre yenidenmi baþlýyor ?
böyle þark kurnazlýklarý söküyormu bu piyasada
NOT: acele cevap verebilirseniz, hemen dolarlarý gömelimde.. bizim vopun palasýný üttüðümüz gibibirazda FED'i ütelim
![]()
Sorun deðil istediðiniz soruyu sorabilirsiniz. 1. Sorunun cevabý tr binance sitesinde kaldýraç yok maalesef binance globale üye olmalýsýnýz. Gösterdiðiniz yer normal spot kripto alým satým limitini gösterir.
2. Soruya gelince fonlama faizi nerede yýðýlma varsa þu an long pozisyon da mesela longcular short pozisyon dakilere 6 saatte bir ödeme yapar. Yani þu an için short pozisyon az olduðu için sizden fonlama faizi alýnmaz. Bazen çok fazla düþüþ olduðunda short pozisyona fonlama faizi çýkýyor. Evet isterseniz 6 saatin dolmasýna 1 dakika kala da kapatýp fonlama faizinden kurtulabilirsiniz. Ama zaten short pozisyona fonlama faizi þu an çýkmadýðý için boþa komisyon ödemiþ olursunuz.
Ayrýca viop gibi süreli olan sözleþmelerde var onlarda fonlama faizi yok ama 3 ay ya da 6 ay süresi var. Süre bitiminde otomatik kapanýr.
Yer Ýmleri