Originally Posted by çýtak tabiki biz buna... ''ÇITAK DAYUNUN, piyasanýn tersine tersine, götün götün oynamasý... '' deriz 57480... az biraz þort yok dayu.. hem grafikte al var, hem þort... öyle þey olmaz , flat
Originally Posted by çýtak bu AL da iken bu poz içime hiç sinmedi son defa bi 57217 yakma ihtimali var masada, o olabilürmü deye bekliyorum zaten oradan direk reverse long olacam... yazmýþým emri... gaçurmam yine çýtak dayuyu atlattýlar þimdi bunun ideali amarika borsalarý açýlýþý falan derken 56817 ye gitmesidir, oradan biraz toparlarken yellen ile pafýl senmi bana, benmi sana derken 591xx... olur mu ? hayaller masallar hele önce 56817 den mal gelsinde
Originally Posted by çýtak þunu not edin: hiçbir enstrümanda, veriye, beklentiye ÞORT girilmez veri demek, beklenti demek... pezemek boðalarýn itneliði demektir. daha herifler aðzýný açmadan alým miktarý 550 pips... % 1
Originally Posted by çýtak daha herifler aðzýný açmadan alým miktarý 550 pips... % 1 Fed Baþkaný Powell: Ýlk çeyrek verileri Fed'in faiz oranlarýný indirmek için ihtiyaç duyduðu enflasyon yolundaki daha büyük güveni "desteklemedi" þahin þahinde konuþmaya baþlamýþ ama bitcolin kazým tahtayý yukarý kestirmenin peþinde
Originally Posted by çýtak yok dayu.. hem grafikte al var, hem þort... öyle þey olmaz , flat hayat. doðru kaçmýþýn helal, sistem varsa uyacan
Originally Posted by KPL hayat. doðru kaçmýþýn helal, sistem varsa uyacan þu kaçtý abi yaaaa 100 pipse 1000 pips kaçýrdýk Originally Posted by çýtak yine çýtak dayuyu atlattýlar þimdi bunun ideali amarika borsalarý açýlýþý falan derken 56817 ye gitmesidir, oradan biraz toparlarken yellen ile pafýl senmi bana, benmi sana derken 591xx... olur mu ? hayaller masallar hele önce 56817 den mal gelsinde mav 89 dan alýyým dedim... 260 tan döndü
Originally Posted by KPL hayat. doðru kaçmýþýn helal, sistem varsa uyacan boþ tahta ile sýkýþtýrmasa (konuþmalara kadar bekletmese ) 57480 þortunda 500 pipsi oldu yazdýmda... ortalýðý karýþtýracak birþey varsa ufukta, þort bekleyemem ben
daha bugün bi guruþ kazanmadým dayu laa yemekler, sigaralar, çaylar... hep cepten gitti akþam yemek yemeyimde masraf olmasýn aç yatayým bari
Forum Rules
Yer Ýmleri