seçbul dayu hariç böyle düþünenlerde var... ben gibi mesela
ve 1 ay önce 55, þimdi 90... hadi % 100 derim ben ona (küçük hesap anlamam )
1 ayda % 100 yapacak enstrümana 1,7 trilyon dolar çok az
demekki, piyasa sýð ve derinliði olmadýðý için bu hareketleri yapýyor
haber ile veri ile robot çalýþtýran, manipülatörler, spekülatörler at koþturuyor tahtada;
derim
Son düzenleme : çýtak; 12-11-2024 saat: 13:48.
seçbul üstat bu iþlerden sen iyi anlýyorsan yaz,
düzeltmede buna dalayým istiyorum
sert düzeltirse düþeceði yer tahminimce nere olur??![]()
![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
deniz43'ü sever, sayarým.
emme ... herh 2016-2017 idi. benzer þeyler söyleyen birine, "Türkiye mesela sizler gibi buna ayak direyeceðine ciddiye alsa ileride hayatý kurtulur" yazmýþtým. bilmiyorum herh 5-7 bin dolar filandý, belki daha az. tabii ki öyle birþey olmadý, bir de "bununla savaþacaðýz" filan diye atmasyon açýklamalar geldi.
amerika'nýn "stratejik bitcoin stoðu mu yapsak" diye düþündüðü zamanda, herh dünyanýn en tatsýz durumdaki 10 ekonomisinden biri ve vatandaþlarý "ay bu çok spekülatif, arkasý boþ" filan diye sohbet kuruyor. bitcoinin de çok z.kindeydikaldý ki özellikle yaþadýðýmýz coðrafyalarda neyin arkasý dolu hiç bilmiyorum artýk >>> kusura kalmayýnýz.
not : btc'nin herh %70-75'i soðuk cüzdanlarda filandýr. ortalýkta doðru dürüst mal olsa hacim de farklý olur, hareketlerin karakteri de ama yoh, nedicez, böyle.
para yapmaya bakalým bence ...
Son düzenleme : KPL; 12-11-2024 saat: 17:48.
kendimi okudum da biraz celalli yazmýþým, öyle bi niyetim de yoktu baþlarken pardon
enflasyon vs baya canýmý sýkýyor, ya 50 senedir dön dolaþ ayný hikayeler, yaþlandýkça bayýyor insaný ülkenin yapýþkan sorunlarý. dünyada enflasyon ülkesi kalmayacak neredeyse.
bitcoin alemlerin kralý filan deðil muhtemel, x sene sonra belki bu haliyle var olmaz bile. ama yeni paradigma, eskinin fikri kalýplarýyla zaten hep tuhaf, asýldan yoksun, hatta korkulacak birþey gibi görünüyor. bazen de deðil, yürüyüp gidiyor, yeni eskimek üzereyken genel ikna oluyor filan![]()
Son düzenleme : KPL; 12-11-2024 saat: 19:51.
Bence:
Burasý finans forumu...
Diðer tüm kriterler talidir. Kazanan haklýdýr benim gözümde.
Herkesin gönlüne göre....![]()
Yer Ýmleri